Meny Stäng

Lyxiga husbilar i 360 på Caravan Stockholm

Annons

Igår hade vi väldigt roligt på Caravan Stockholm i Kista, och vi träffade så mycket underbara människor. Läsare, mässutställare, fotografer, journalister, tidningsutgivare och allt möjligt löst folk som oss. Den här energin genomsyrar hela mässan och det är på ett plan som är så gemytligt.

Här är det ingen som skryter om bästa husaffären, snyggaste och dyraste husbilen, om sitt företag som går så otroligt bra, utan härligt vanliga sköna människor som det går bra för men har fötterna ner, me like! Jag har gått igenom några modeller i vissa prisklasser och idag tar vi mer lyxiga husbilar. Häng med!

Lyxiga husbilar

Det finns lyxiga husbilar långt över 4 miljoner, men om vi håller oss till lyx i Sverige som är mer vanligt så pratar vi ett segment mellan 1,2 miljoner till 2 miljoner. Det här är en kundgrupp som är möjlig att nå i viss procent. Vi börjar med KNAUS!

Knaus husbil
Knaus flaggskepp

Nu kan du titta runt i bilen med 360 teknik! Snurra runt i bilden genom att hålla nere musknappen och dra runt. Förhöj känslan genom att trycka på fyrkanten längst ner till höger och få 360 helskärm. Med din smartphone så ta helskärm och sen så rör du hela telefonen runt dig och ser hela bilen invändigt från alla vinklar. Vi hoppas att alla webbläsare kan se det här.

Knaus spec
Knaus spec

Nr 2: Carthago 58 XL

Cartago husbil
Carthago husbil 58 XL i 360
Cartago spec
Carthago spec

Nr 3: KABE I 810

KABE I 810
KABE I 810 i 360
KABE I 810
KABE I 810

NR 4: Pilot LV 8.5 GJL

Pilot
Pilot LG 8.5 GJL i 360
Pilot spec
Pilot spec

Vad kommer?

Vi har så mycket mer som kommer från mässan. Tillbehör, två föreläsningar, husvagnar, och husbilar under 500 000 kronor. Vilken bil skulle du välja, om du fick välja?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev