Meny Stäng

Nya byråer och ny espressomaskin i husbåten

Det var lite trist att lämna värmen i Rom och komma tillbaka till kylan, men ändå mysigt att komma hem till husbåten. Vi har levt vardagsliv den här veckan med jobb och träning, och vi har också hunnit med att skaffa nya byråer och en ny espressomaskin till husbåten. Idag är det dags för en utlandsresa igen … men nu är det bara Peter som åker.

Nya byråer i husbåten

Vi inredde vårt vardagsrum i husbåten luftigt och med ganska få möbler. Fint, men helt plötsligt har man ju grejor överallt. Inte lika fint … Jag har hävdat ganska länge att vi måste köpa två byråer, och nu blev det av.

Eller rättare sagt, vi beställde dem från Furniturebox för några veckor sedan, och nu dök de upp. Riktigt nöjd är jag! Äntligen ser det lite städat och fint ut i vårt vardagsrum!

Skruvar
Tur att jag slapp montera!!! Detta är skruvar till den ena av byråerna …
Nya möbler i husbåten
Den lilla byrån på plats!
Vit byrå
Och den stora byrån på plats!

Ny espressomaskin

Vår espressomaskin gick sönder för längesedan, och sedan dess har det serverats pulverkaffe i husbåten. Inte sååå kul. Vi gav oss av till Mediamarkt, och hittade en fin espressomaskin för 3000 kronor. Vi hittade också en som kostade 25 000 kronor och frågade nyfiket försäljaren om skillnaden.

Jo, den för det högre beloppet var ”lite enklare, malde bönorna lite bättre och var mer effektiv om man ville göra åtta koppar samtidigt”. Det var ju för all del utmärkt, men var det värt 22 000 kronor extra …? Det blev den för 3000 kronor …

Ny espressomaskin
Vår nya espressomaskin

Vad händer nu?

Peter åker faktiskt på en pressresa till Grekland idag tillsammans med Christian från Matochresebloggen och Veera från Veera Bianca. Troligtvis kommer det en liten första rapport på söndag, så missa inte det!

Vad är det bästa som hänt under din vecka?

Libanesisk mat
Första måltiden när vi kom hem från Sydeuropa – libanesiskt!

Missade du förra Happy Friday? Läs Intensiv vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev