Meny Stäng

Nya resväskor med personligt tryck

Annons

Vi har precis köpt nya resväskor med personligt tryck på. Våra gamla resväskor var pinsamt slitna och när Peters väska gick sönder under vår senaste gemensamma resa insåg vi att det var dags … Vi letade runt en hel del på nätet, och sedan slutade det med fyra väskor som vi kommer känna igen på bagagebandet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Köpa resväskor på nätet

Vi visste att vi ville ha varsin stor och varsin liten resväska, att de skulle vara hårda och att vi lätt skulle kunna känna igen dem på något sätt. Det är ju så jobbigt när man har en vanligt svart resväska och alla på bagagebandet ser likadana ut … Dessutom ville vi gärna ha resväskor med lås.

Peter letade runt på nätet och hittade till slut resväskor som han gillade på en butik som heter Rofa Design. Här hittade vi hårda resväskor med lås om såldes i par (en stor och en liten för 1668 kr tillsammans). Dessutom kunde vi få våra resväskor med personligt tryck!

Resväskor med lås
Alla fyra väskorna är försedda med kombinationslås

Resväskor med personligt tryck

Vad skulle det stå på våra resväskor då? “FREEDOMtravel.se” förstås! Dessutom valde vi att sätta dit våra initialer så vi kan se vems väska som är vems. Än så länge är vi supernöjda med våra nya resväskor. De står nu på nedre däck och väntar på en resa så att de kan användas. Praktiskt nog så passar de små väskorna perfekt inuti de stora så de inte tar så stor plats.

Det känns riktigt roligt att ha nya resväskor! Hur de funkar på resa och hur kvaliteten är återstår att se. Vi vet inte ens vart nästa resa går, men förhoppningsvis får vi inviga dem snart. Hur tycker du att en bra resväska ska vara? Är du nöjd med den du har?

Resväskor med tryck
Mina (Helenas) resväskor med mina initialer på ….!

Hur vet man om väskan kan tas som handbagage på flyget? Kolla gärna in Handbagage – mått och vikt för handbagage på Matochresebloggen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev