Meny Stäng

Inga vattenskador med Leakomatic

Annons
I samarbete med Leakomatic

Inga vattenskador i villan, sommarstugan, fastigheten eller husbåten – någonsin. Det låter ju som en dröm att slippa oroa sig för att något rör ska springa läck när man är hemifrån. Tänk själv att komma hem från semestern och upptäcka att golvet i källaren är täckt av vatten … Nu behöver vi aldrig oroa oss igen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

I början av sommaren installerade vi en vattenfelsbrytare i husbåten. Vi har nu testat den i några månader och är supernöjda. Vi är faktiskt så nöjda med den här manicken att vi kommit överens med Leakomatic om att bli återförsäljare.

5 droppar – då stängs vattnet av

När man lämnar hemmet ställer man in vattenfelsbrytaren på “Borta”. Om det sedan läcker fem droppar vatten någonstans (från ett rör eller kanske ur kranen), reagerar vattenfelsbrytaren direkt och stänger av allt vatten in i huset.

Om man ha skaffat appen får man samtidigt ett meddelande till mobilen som talar om att något är fel. Det spelar ingen roll om man befinner sig på andra sidan jordklotet – man kan styra precis allt från mobilen, iPaden eller datorn. Det enda som krävs är att man har internet.

Displayen visar att vi är "Hemma"
Displayen visar att vi är “Hemma”

Skyddar huset när du är hemma

Vattenfelsbrytaren ger också skydd när du är hemma! Kanske har du redan ett läckage i en rörkoppling någonstans som du inte ens vet om? Vattenläckage som pågår under lång tid ger ofta problem med mögel och dålig inomhusluft. Samma sekund som du installerar vattenfelsbrytaren får du besked om minsta lilla läcka i huset.

När man är hemma kan man naturligtvis använda vattnet som vanligt. Med ett enda knapptryck ställer man in att man är “Hemma” och då väljer man hur lång tid vatten kan rinna innan man vill att vattenfelsbrytaren reagerar. Vi har valt tjugo minuter eftersom vi aldrig duschar längre än så.

Inga vattenskador

Peter har jobbat i byggbranschen i 25 år och har sett otaliga vattenskador – och vad det ställer till med. Elände! Det finns bara två saker som verkligen kan förstöra ett hus: eld och vatten. De flesta har både brandvarnare och brandsläckare i villan, men vem har samma skydd mot vatten?

Vi valde att tacka ja till att bli återförsäljare för den här produkten eftersom vi är säkra på att detta är en riktigt bra grej som kan bespara många människor bekymmer och elände. Vi har fått flera erbjudanden att sälja olika saker men vi har tackat nej, för att det inte håller måttet.

Själva har vi haft Leakomatics vattenfelsbrytare installerad i några månader, och det är en fantastiskt trygg känsla att veta att vattnet stängs av direkt om det skulle börja läcka någonstans.

Enkelt att köpa och installera

Modulen ska installeras direkt efter vattenmätaren och det bör göras av rörmokare, för att vara säker på att allt går rätt till och för att ha alla garantier. Vattenfelsbrytaren (modul och display) kostar 8900 kr inkl. moms, och det är förstås exakt samma pris om du köper via oss eller direkt från tillverkaren. Om du också vill ha appen kostar den 1350 kr inkl. moms eller 270 kr/år.

Om du vill veta mer om Leakomatics vattenfelsbrytare eller är intresserad av att beställa en kan du höra av dig till oss på kontakt@freedomtravel.se eller ringa Peter på 0769-414041.

Inga vattenskador
Vår modul sitter direkt efter vattenmätaren – nu blir det inga vattenskador i vårt hem!

kolla in Peters film

Peter har förstås gjort en film. Du som följer bloggen vet att han älskar att göra film … Den här gången har han slagit knut på sig själv. Jag trodde att det skulle vara en seriös och informativ film och informativ är den ju och den börjar ganska seriöst, men sen … kolla själv vetja!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev