Meny Stäng

Premiärtur med husbilen och elcyklarna

Annons

Till slut kom vi iväg på en premiärtur med husbilen och elcyklarna. Vi har rullat med husbilen flera gånger tidigare i år, men detta blev första turen med övernattning. Det blev också första gången vi hade med oss elcyklarna i husbilens garage.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Premiärtur med husbilen

Efter allt strul, och inte minst efter att vi fick problem med gasolen i husbilen, var det riktigt skönt att komma iväg till slut. Vi lyfte in elcyklarna i garaget som vi byggt om och packade in kläder och mat för ett drygt dygn. Ingen lång tur förvisso, men ändå fantastiskt att vara på rull igen.

Premiärtur

Camping vid naturreservat och strand

Vi valde att rulla till en camping vid kusten, inom den rekommenderade 2-timmarsradien. Här finns fina platser anpassade för husbilar, ett naturreservat, cykelvägar, en naturstig med informationsskyltar och en strand. Var vi är? Det kommer vi berätta mer om snart. Vi har inte hunnit se oss om ordentligt ännu, men på tisdag kommer ett ordentligt reportage.

Naturstig

Regn och blåst

Vädret var inte direkt fantastiskt. Det regnade när vi kom, och vi ägnade någon timme åt att fylla vatten och fixa annat praktiskt i bilen. Efter en stund tittade solen fram och gick en liten promenad … bara för att en kvart senare överraskas av regn och blåst igen. Vi hann i alla fall se att det är riktigt fint här, så detta ser vi fram emot att utforska med elcyklarna i bättre väder!

Peter

Kväll i husbilen

Vi jobbade vid datorerna och njöt av att spendera tid i husbilen igen. Hur mysigt är det inte!? Vi började prata om vår 1 år långa husbilsresa runt Europa som vi gjorde 2015. Om vi någon gång får chansen vill vi göra en sådan resa igen. Det finns sååå mycket mer vi vill se och uppleva i Europa!

Så länge njuter vi av vår relativa frihet och av känslan att vara ute med husbilen. Vi lagade god mat (förlåt, Peter lagade god mat), vi drack lite vin och vi lyssnade på fransk musik. Och ja, gasolen fungerade bra!

Det blev en fin och mysig nationaldag. Hur firade du nationaldagen?

Middag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev