Meny Stäng

Idag går FREEDOMtravel Magasin 2022 till tryck

Annons

Idag går vårt fysiska magasin, ”FREEDOMtravel Magasin 2022”, till tryck. Det har varit väldigt mycket jobb de senaste veckorna, och inte minst de senaste dagarna. Men idag går magasinet till tryck. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fantastiska platser i Tyskland

Vi besöker så otroligt många fantastiska platser i Tyskland. Vi har berättat om en hel del här på freedomtravel.se, men annat har vi inte hunnit berätta om ännu. Faktum är att vi har massor av bilder och filmer som vi inte ens hunnit ladda över från telefonerna till datorerna.

Staty i Miltenberg

Nedanför kan du en bild från den härliga campingen i Miltenberg, där vi njöt av en fantastiskt fin campingplats precis intill floden Main. Såna platser är lyx!

Deadline för FREEDOMtravel Magasin 2022

En av anledningarna till att vi ligger lite efter med rapporteringen är att vi hunnit se så otroligt mycket, och vill kunna berätta ordentligt om allting. En annan anledning är att vi hållit på att arbeta intensivt med vårt fysiska magasin ”FREEDOMtravel Magasin 2022”.

Magasinet skickas till tryck idag. De distribueras veckan efter midsommar, till 600 campingar mellan Mora och Ystad. Där kan du hitta det som ett gratismagasin i receptionen, tillsammans med tidningen ”Husbil och Husvagn på Väg”. Skulle du missa det där så planerar vi att också dela ut det på Elmia-mässan.

Vi lovar en del helt nytt material, som du inte sett här på vår digitala sajt!

En selfie med självutlösare som inte gick som tänkt …

Bäst under denna vecka

Bäst under denna vecka är alla fortsatt fantastiska resmål här i Tyskland. Bland annat har det varit spännande att besöka Baden-Baden, som vi upplevde som ett väldigt annorlunda tyskt resmål! Vi är förstås också superglada att kunna ro i land ännu ett nummer av vårt fysiska magasin.

Vad har varit bäst under din vecka, stort som smått?

Helena i Baden-Baden

Veckan som kommer

Under veckan som kommer kan du vänta dig reportage om Baden-Baden, samt om diverse fantastiska slott. Vi kommer fortsätta utforska Tyskland, samtidigt som vi långsamt rullar mot Tjeckien.

Vi önskar alla en glad fredag och en fin helg!

Missade du förra Happy Friday? Läs Problem är till för att lösas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev