Meny Stäng

Thailand

Här presenterar vi våra restips för Thailand – våra personliga tips på sevärdheter, upplevelser och fina ställen att besöka. Vi listar alla platser från norr till söder. Årtalet inom parentes anger när vi var där.

VARFÖR RESA TILL Thailand?

  1. Sol och bad – Det finns gott om fina sandstränder och klimatet passar utmärkt för sol och bad.
  2. Båtturer och vattenaktiviteter – På semesterorterna finns massor av olika båtturer och vattenaktiviteter att välja på.
  3. Djur och natur – Växtligheten är grön och det finns många exotiska djur, som apor, vattenbufflar och elefanter.
  4. Thaimat – I Thailand finns det förstås massor av god thaimat.
  5. Shopping – Det finns gott om marknader med billiga kläder lite överallt och i Bangkok finns massor av stora shoppingcentra.

Bangkok

Bangkok

Hotell Bangkok

Bangkok är ett självklart stopp när man reser till eller från Thailand. Här hittar du bland annat stora shoppingcentra och spännande marknader. Vi passade också på att bo på lite lyxigare hotell i två dagar, eftersom det är så myckt billigare än hemma. (2006)

Flodtur i Bangkok

Flodtur Bangkok

Flod bangkok

Om du har någon dag extra när du är i Bangkok kan du med fördel passa på att ta en flodtur på den stora floden Chao Phraya. En trevlig utflykt där man får se stan från en annan vinkel! (2006)

Koh Samui

Koh Samui Airport

Koh samui hotell

Koh Samui är en stor, fin och ganska turistig ö. Hit kan man åka för att sola och bada, ta båtturer och göra utflykter. Vi var här på sommaren, under lågsäsong. Vi hade några regnskurar, vilket inte störde eftersom det ändå var varmt. (2006)

Moppetur på Koh Samui

Tempel

Little Swede

Ett sätt att se sig runt på ön är att hyra moppe. Vi gjorde en heldagstur och riktade in oss på olika sevärdheter, allt från djur och speciella stenformationer till tempel och palats. (2006)

Kanottur på Koh Samui

Kanot

Koh Samui

Att hyra kanot är en perfekt utflykt om man vill uppleva vattnet, stränder och små öar runt omkring. Vi hyrde kanot en dag och hade en riktigt fin dag!

Vattenbuffel Thailand

Läs mer

1 kommentar

Skriv kommentar →

  1. Ricky säger:

    Fint inlägg! Jag har bott i Thailand i snart 3 månader och har hållit till på koh lanta den senaste månaden. Shit vad jag älskar detta stället!

Kommentera

© 2017 FREEDOMtravel Reseblogg. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.