Meny Stäng

Malmköpings bad och camping

Annons

Malmköpings bad och camping ligger fint vid Hosjön. Det här är en 4-stjärnig camping med bra service. Här finns bland annat ett servicehus med mycket fina toaletter, duschar och kök. I servicehuset finns till och med en kristallkrona!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Malmköpings bad och camping – öppet året runt

Malmköpings bad och camping har, enligt hemsidan, 175 campingtomter varav 24 ligger på det sjönära området som kallas ”Solkusten”. Och tydligen går det att skaka fram ännu fler platser, upp till 250, vid behov.

Campingen har öppet året runt, men såhär under lågsäsong är bemanningen förstås lägre. Receptionen var bemannad igår, men nu under helgen får man ringa om man vill något. Vi står inkopplade med el och har bara några meter att gå till servicehuset, som är uppvärmt, ombonat – och med kristallkrona!

Under sommaren finns också butik och café på campingen och det finns olika aktiviteter såsom äventyrsgolf, båtturer och fiske. Just nu kan man inte göra så mycket mer än att promenera i de fina, men kyliga, omgivningarna.

Malmköpings bad och camping
Malmköpings camping

Fint läge vid sjö

Malmköpings bad och camping ligger fint vid Hosjön. På sommaren är det säkert populärt att sola och bada här. Det finns bland annat ett högt hopptorn och olika bryggor att simma emellan. Nu i oktober är vi ganska ensamma när vi promenerar längs strandkanten. Det är fint, men riktigt kallt, så det är varmaste jackan som gäller trots att solen är framme.

Nu har vi precis krupit in i husbilen igen och det är det dags att plocka fram en bok, innan det är dags att laga middag. Önskar alla en fortsatt trevlig helg!

Malmköping sjö
Peter Malmköping
Malmköping bad och camping
Malmköping bad

Fast i leran

Vi kom hit tio minuter innan de stängde och fick ställa oss ”var vi ville” – i mörkret. Det blev en alltför lerig plats … Husbilen lutade lite och vi tänkte köra upp på de gula klossarna för att få bilen rak – då märkte vi att vi satt fast! Och så sjönk bilen ännu djupare åt sidan …

Husbilshelg i Malmköping
Husbil i lera
Vi har sjunkit ner rejält i leran…

Om vi kom loss sedan? Ja, naturligtvis kom vi loss. Men vi behövde lite hjälp … Campingens ägare kom med fyrhjulsdriven bil och draglina. Tack vare detta hittade vi också vår krok, som låg i en lucka i golvet vid förarsätena, och som skulle skruvas i fram. När vi fick hjälp gick det ganska snabbt att komma loss!

Loss ur leran
Vi fick hjälp att komma loss ur leran!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev