Meny Stäng

Att vara på bloggresa

Resan till Marocko anordnades av Norske reiseblogger, i samarbete med Morroccan National Tourist Office och Sahara Experience. Det var en fantastisk möjlighet att få uppleva Marocko på det här sättet, men också otroligt roligt och inspirerande att träffa de andra bloggarna!

Kameran i högsta hugg

När man reser med andra bloggare är kameran alltid i högsta hugg. När vi åkte genom öknen i jeeparna kunde någon plötsligt utropa “Please stop the car, I just saw the perfect tree!”, och då stannar vi förstås och fotar. Men ännu roligare var det varje gång maten kom in. Servitören får inte lägga upp och ingen får börja äta – nu ska det foootas!!!

Fotografering Marocko
The perfect view? Johanna från bloggen a Lady & a Tramp bakom kameran.

Sökandet efter WiFi

Äääntligen wifi! De koncentrerade bloggarna på bilden är Towe från bloggen Towis, Johanna från a Lady & a Tramp, fotografen Monica, Jannice från Norske reiseblogger och Katja från Scimbaco Lifestyle.

WiFi Marocko

Få med alla på bild

Hur får man med alla på en och samma bild då? Jo, man ber förstås kamelföraren om hjälp. Längst fram ser ni Lena från Ladies Abroad.

Dromedarer

Läs mer: Bloggträff på Korsika