Meny Stäng

Vardagsrummet i husbåten före-efter

Annons

Vi byggde ju om vår husbåt i somras. Vi målade om skrovet, bytte all panel, alla fönster och dörrar och allt tak. Den allra största förändringen var dock att vi byggde om hela vardagsrummet, det vill säga den översta delen av husbåten.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Riva och bygga nytt

Vi rev helt enkelt den gamla delen på husbåten och byggde en helt ny – som blev både längre, bredare och högre än den tidigare. Vi har visat bilder på vardagsrummet förut, men inga tydliga före-efter bilder. Så de kommer här. Håll i er!

Vardagsrummet sett från köket

Först kommer en bild på det gamla vardagsrummet sett från köket. Mysigt, men väldigt litet. Fönstren var englas, det drog in genom springor i sidodörrarna och isoleringen i väggarna var mycket tunn.

Sedan kommer en bild på det nya vardagsrummet sett från köket. Betydligt större och ljusare, med värmegolv, parkett, stora treglasfönster, balkongdörr så man kommer direkt ut på altanen och tak med infällda lampor.

Vardagsrum husbåt

Vardagsrummet sett mot köket

Här kommer en bild på det gamla vardagsrummet sett mot köket. På den här bilden har vi redan börjat riva lite och vi har faktiskt börjat bredda öppningen, som var mycket smal och låg.

Och så till sist, det nya vardagsrummet sett mot köket. Bredare dörröppning, snett takfönster över dörröppningen, arbetshörna till Peter och kamin. Här kan du också se en del bilder på husbåten före-efter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev