Meny Stäng

Veulettes-sur-Mer i Normandie – ställplats vid havet

Annons

Nu har vi hittat till en ställplats i Veulettes-sur-Mer vid kusten i Normandie. Klipporna är dramatiska och vinden sliter så hårt att husbilsdörren flyger upp när man öppnar. Havet sprutar fradga och en ensam kite-surfare roar sig i hög fart på vågorna.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hård vind

Husbilen gungar lite i vinden och det känns … nästan som på en båt. Vi ska ta en lugn kväll nu, försöka varva ner lite. Vi har gått en promenad längs havet och det är riktigt vackert här, men vi fryser. Det var riktigt kallt i vinden trots att vi tog på oss i stort sett allt vi hade. Nu ska det bli skönt att bara ta det lugnt och värma upp sig i husbilen!

Peter vid Veulettes-sur-Mer
Peter vid Normandies kust
Veulettes-sur-Mer, Normandie
En ensam kite-surfare

Ställplats i Veulettes-sur-Mer

Precis nere vid havet i Veulettes-sur-Mer ligger en ställplats för husbilar. Det är gratis att stå här, så som det ganska ofta är på ställplatserna i Frankrike. Om man behöver el eller vatten kan man betala med polletter i en automat, och polletterna köper man i turistbyrån.

Nu när vi kom hit, i början av december, var det relativt tomt på ställplatsen. Det blåste också ganska ordentligt, eftersom man inte har något skydd från havet. Vi tyckte ändå att detta är en fin och praktisk ställplats, och utsikten över havet är fantastisk.

Ställplats i Veulettes sur mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev