Meny Stäng

Nyårsfirande med bloggvänner i Portugal

Annons

Åsa bor i Portugal tillsammans med sin man Sverker och deras barn Frida och Jonna. På bloggen Bortugal kan du läsa om deras vardagsliv, med skolgång och surfing, i en liten charmig portugisisk by vid havet. Vi har haft lite kontakt på nätet, men aldrig träffats i verkligheten, och det kändes väldigt roligt när Åsa bjöd in oss att fira in det nya året tillsammans med dem!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Portugisisk by

Vi styrde kosan mot den lilla byn, som ligger i utkanten av Cascais, en bit utanför Lissabon. Familjens fina hus ligger i en sluttning med fantastisk utsikt över kullarna och havet. Vi kan verkligen förstå varför de valt att leva här!

Nyårsmiddag med grönt vin

Vi hittade direkt massor att prata om och blev bjudna på en jättefin nyårsmiddag med grillade räkor, spaghetti med musslor och Vinho Verde (portugisiskt grönt vin). Nu ser det ut som att vi kommer stanna ytterligare några dagar. Att träffa bloggvänner på det här sättet är ju något av det allra bästa med bloggandet!

Bortugal
Jonna, Frida, Åsa och Peter under en promenad en liten bit från familjens hus i “Bortugal”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev