Meny Stäng

Tisdagsträff med svenskar i Benidorm

Annons

Varje tisdagskväll träffas norrmän och svenskar i Benidorm på campingen El Raco, på campingens restaurang. Vi bor på granncampingen, men blev medbjudna av Kjell och Solveig som har bloggen Kjell och Solveigs husbilsblogg (http://fahlen.info/). Hela tre långbord var uppdukade på restaurangen och det blev en trevlig middag.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Många skandinaver övervintrar

Som du nu förstått så är det många skandinaver med husbil som övervintrar här, och då framför allt på camping El Raco i Benidorm. Livet som övervintrare med husbil i Benidorm kan följas även på Bosses och Gerds husbilsblogg och bloggen Vårt husbilsliv, som skrivs av Anders och Birgitta.

Camping el Raco
Svenskarna i Benidorm bor på camping El Raco

Camping Arena Blanca i Benidorm

Vi står på en camping som ligger strax intill El Raco, och som heter Arena Blanca. Härifrån är det gångavstånd ner till staden och stranden och med ACSI-rabatt betalar vi 16 euro/dygn  inklusive fri WiFi.

Camping Benidorm
Alla våra bästa tips om Spanien. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev