Meny Stäng

Portabel träningslokal – förtält till husbilen

Annons

Äntligen har vi skaffat oss en portabel träningslokal! Som du kanske märkt så har vi ägnat en hel del tid åt att jaga campingbutiker och tält för att träna i. Vid det senaste försöket på en campingbutik gav vi upp idén om förtält (galet dyrt och galet lång väntetid) och började fundera på andra sorters tält. STORT tack till alla fantastiska läsare som bidragit med idéer och tips! Men vad hände när vi kom till campingen i Roquetas de Mar?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Annons om begagnat tält

”Det sitter en annons om ett förtält på servicehuset”, sa Lena och Jan (http://rullandeteamet.blogspot.com). Osannolikt nog sålde ett tyskt par ett begagnat förtält, som passade till just vår markismodell! Naturligtvis betydligt billigare än de nya förtälten som vi fick förslag på i campingbutikerna (2500 kr istället för 15 000-20 000 kr).

Camping Roquetas
Vår husbil på campingen i Roquetas de Mar

Igår fick vi upp vårt nya förtält, och idag har vi invigt det med ett första träningspass! Som ni förstår var det bra att åka och storhandla innan vi satte upp tältet, för nu kommer vi ju ingenstans med bilen …

Vi är vana att kunna svänga ut med bilen när som helst, men nu får vi tänka om lite. Självklart kommer vi inte sätta upp tältet om vi bara stannar en natt eller två, utan bara när vi planerar att stanna lite längre.

Tält husbil
Vårt nya (ok begagnade) tält som kommer fungera som portabel träningslokal

Igång med träningen

Nu är vi igång med träningen alltså! Ojoj, vad lite vi klarade idag, jämfört med förut. Det märks att vi ägnat oss åt en hel del stillasittande de senaste tre månaderna. Det är nog största faran med campinglivet känns det som – väldigt lätt att bli sittande i bilen eller i campingstolen. Men nu är det slut med det! Nu har vi kört gång med Tapout XT-programmet igen.

Träning i portabel träningslokal
TV:n på plats med träningsprogrammet liksom träningsredskapen…

Prenumerera på vårt nyhetsbrev