Meny Stäng

Vigsel och bröllopsfotografering

Annons

I lördags var det dags för bröllop i skärgården, när Peters brorsdotter Dessi äntligen skulle gifta sig med sin Lasse. Vi var med som gäster, men också som bröllopsfotografer. Här kommer ett litet smakprov på bilderna och några ord om vigseln och båtturen fram till den stora bröllopsfesten.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bröllopsfotografering

Innan det var dags för vigseln fick Peter och jag möjlighet att åka iväg tillsammans med brudparet för bröllopsfotografering. Vi åkte först till ett naturfint område vid en brygga och sedan till en liten badstrand med klippor. Det blev både romantiskt vackra foton och mer lekfulla bilder, eftersom Dessi och Lasse är ett spontant och härligt par, som har nära till skoj  och upptåg. Det gäller ju att ta bilder som inte bara blir fina, utan också personliga.

Vi kommer inte att visa alla bilder här. Vissa bilder ska brudparet få helt för sig själva. Men ni ska (med Dessis och Lasses tillstånd förstås) få kika på några av dem. Gillar du våra bilder och behöver hjälp med bröllopsfotografering vid tillfälle? Vi tyckte att det här var superkul, och gör det gärna igen!

Bröllopsfotografering
Bröllopsfotografering vid havet
Brud och brudgum
En lekfull stund strax innan vigseln

Vigsel och båttur till festen

Efter fotograferingen var det dags för vigsel i Blidö kyrka. Det blev en fin och glädjefylld ceremoni, med sång, diktuppläsning och glad avslutande musik som brudparet och gästerna nästan dansade ut till. Utanför kyrkan väntade en båt och brudparet åkte sedan vattenvägen till sin tomt, där den stora festen skulle äga rum. Dessi och Lasse har nämligen byggt ett eget hus på Dessis föräldrars sommarstugetomt och bor här permanent.

På tomten väntade ett 80-tal gäster som kastade ris över brudparet, och sedan var det dags för … århundradets fest! Det är helt osannolikt hur man kan arrangera en sådan här stor fest mitt ute i skärgården och få alla detaljer att fungera: ett vackert dekorerat tält, en lyxig 4-rätters middag, tal och spex, lekar, finurliga överraskningar, koreograferad vals och fest med DJ hela natten. Vi visar bilder från festen och berättar mer imorgon!

Giftermål
Ett glatt brudpar ger sig av i båt efter vigseln
Nygifta
Brudparet anländer bröllopsfesten stående i båtens för
Vigsel
Brudparet är framme på tomten och går in från bryggan – nu kan festen börja!

Översta bilden i inlägget: Bröllopsfotografering: Lasse och Dessi 20/8 2016

Prenumerera på vårt nyhetsbrev