Meny Stäng

Vi tipsar i Husbil & Husvagn

Vi är med i ett reportage i senaste numret av Husbil & Husvagn. Om du är prenumerant på tidningen har du säkert fått den för ett litet tag sedan, men nu går den alltså också att hitta i vanliga butiker. I alla fall om du letar lite bättre än vi …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Övervintra med husbil i Sydeuropa

I höstas blev vi kontaktade av en journalist som ville skriva ett reportage för en tidningen Husbil & Husvagn om att övervintra med husbil i Sydeuropa, eller snarare i Spanien och Portugal om man ska vara mer specifik. Ville vi kanske berätta lite om våra erfarenheter? Ja, varför inte? Det hela resulterade i ett reportage som heter ”Övervintra i Europa – två par ger sina bästa tips”.

Det andra paret i det här fallet är alltså Lennart och hans fru som driver den fina sidan Husbilslivet.se. Vi är lite nyfikna på att läsa deras tips (och se reportaget över huvud taget!), men hittade faktiskt inte tidningen igår trots att vi letade på T-Centralen … Nedan kan du se en skärmdump från tidningens hemsida.

Husbil och Husvagn
Fotokollage av två av våra foton i det senaste numret av Husbil & Husvagn …

Vill du läsa tidningen?

Om du vill ha tips kring övervintring med husbil i Spanien och Portugal kan du förstås köpa tidningen. Den finns bland annat på vissa utvalda Pressbyrån, Coop och ICA och kanske framför allt på väldigt många OK/Q8. Det ska vara det senaste numret, det vill säga nummer 2, 2017. Kanske lyckas vi hitta den idag också …

Och förresten: Om du funderar på att övervintra med husbil i Europa så vet du väl att du helt gratis kan ladda ner vår e-bok med packningstips?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev