Meny Stäng

Aktiva aktiviteter på Freedom of the Seas

Är du orolig för att det ska bli långtråkigt ombord på ett kryssningsfartyg? Var inte det! Om du tröttnar på att hänga i bubbelpoolen eller sippa drinkar i baren finns det ett helt gäng aktiva aktiviteter att välja på. Dessutom finns shower och nattliv och sånt, men det får vi nog berätta om en annan dag. Idag berättar vi om aktiva aktiviteter på Freedom of the Seas från Royal Caribbean.

Passa på att träna

Om man vill hålla sig i form finns det gott om möjligheter ombord på Freedom of the Seas. Det finns ett riktigt stort gym med många maskiner både för konditionsträning och styrketräning – de flesta med utsikt över havet genom de stora panoramafönstren. Det finns också olika sorters pass att boka in sig på, och om man föredrar att jogga finns det en lång löparbana runt poolområdet på däck elva.

Gym på Freedom of the Seas

Peter testar gymmet på Freedom of the Seas

Löparbana Freedom of the Seas

Här kan man jogga runt hela båten om man vill

Lyxa till det med spa

Det finns också ett stort spa ombord. Vi fick en liten rundvandring och kunde konstatera att det finns ett stort utbud av behandlingar och många behandlingsrum. För att vara säker på att få en tid ska man ändå gärna boka minst 48 timmar i förväg.

Spa Freedom of the Seas

Välkommen på spa ombord på Freedom of the Seas!

mer aktiviteter på Freedom of the seas, Lek med bollar!

Gillar du bollsporter? På Freedom of the Seas kan du spela basket eller ta en runda på minigolfbanan. Vädret mulnade på när vi kollade läget, annars hade man nästan kunnat bli sugen på en runda minigolf!

Bollsport Freedom of the Seas

Basket på däck tretton någonstans mitt i Medelhavet

Minigolf Freedom of the Seas

En runda minigolf kanske? Också på däck 13!

Utmana äventyraren i dig

Vill du ha ännu mer aktiviteter på Freedom of the Seas än så här? Vad sägs om att klättra på en klättervägg högst upp på fartygets skorsten? Eller vill du kanske testa på att surfa i en surfsimulator som simulerar riktiga vågor? Vi testade inte själva, men vi såg att det inte var helt enkelt …

Klättervägg Freedom of the Seas

Klätterväggen på Freedom of the Seas går hela vägen upp på skorstenen

Surfsilumator Freedom of the Seas

Inte helt lätt att stå kvar på brädan!

Dansa vid poolen

Vid poolerna på däck elva händer en hel del. Ibland är det en band som spelar och ibland är det … dans. Och om detta inte är din grej – då är det bara att hänga kvar i någon av bubbelpoolerna och ha det bra.

Aktiviteter på Freedom of the seas

YMCA vid poolen på Freedom of the Seas – en helt vanlig vardagseftermiddag i september

Åk skridskor

Om du följt bloggen vet du redan att man kan åka skridskor ombord på Freedom of the Seas, men det är ju värt att nämna igen, eller hur!?

Skridskor

Skridskor på en båt … mitt i Medelhavet … varför inte?

Delar av denna resa är en pressresa, i samarbete med Royal Caribbean. 

Missade du förra inlägget om kryssningar? Läs Pooler och skridskor – Ombord på Freedom of the Seas

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev