Meny Stäng

Balcamp – polska plåtisar på Man- och Mercachassi

Annons

Balcamp är ett polskt husbilsmärke som ställde ut två coola polska plåtisar på mässan Caravan Stockholm 2019. Den ena husbilen är byggd på ett Man-chassi och den andra på ett Mercedes-chassi, och båda är utrustade med en extra lyxig interiör. Med andra ord är detta två plåtisar som sticker ut.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Balcamp visar polska plåtisar

På Caravan Stockholm 2019 visades flera mindre och mer okända husbilsmärken, vilket är roligt! Balcamp är ett polskt husbilsmärke som vi vet väldigt lite om. Vi har försökt googla, men har faktiskt inte hittat så mycket information. Om du vet mer, så berätta gärna! På mässan visades två plåtisar som båda upplevdes som lyxiga, den ena med Mercedes-chassi och den andra med Man-chassi.

Mercedes Balcamp 710

Mercedes Balcamp 710 är byggd på Mercedes-chassi och är 6,83 meter lång. Motorn är en 2,2 liters turbodiesel med 140 hk. Totalvikten är 3500 kilo.

Förardelen känns riktigt lyxig, med klädd matchande panel. Och nej, Peter är inte det minsta ledsen. Han är bara väldigt trött efter fyra dagar på mässa – vi tittade på den här fina bilen sisådär en halvtimme innan mässan stängde den sista dagen …

Det finns fyra bältade platser och fyra sovplatser i husbilen. I köket finns en spis med två gasolplattor, och det finns en vattentank med plats för 86 liter färskvatten. Priset för denna husbil är 820 640 kronor.

Balcamp

Balcamp Man 710

Mercedes Balcamp 710 är byggd på ett Man-chassi och är också 6,83 meter lång. Motorn är en 2,0 liters turbodiesel med 177 hk. Totalvikten för husbilen är 3500 kilo.

Balcamp Man
Balcamp Man-chassi

Den här plåtisen är också utrustad med ett riktigt snyggt förarutrymme, som känns både lyxigt och påkostat. Båda stolarna är vridbara.

Polska plåtisar

Det finns fyra bältade platser i husbilen och fyra sovplatser, varav två fälls ner från taket. Inredningen är riktigt snygg och stilren och det mesta man behöver finns, men samtidigt måste man säga att det blir ganska trångt att röra sig i bilen.

I köket finns en spis med två gasolplattor, och det finns en vattentank med plats för 86 liter färskvatten. I badrummet finns toalett och dusch. Priset för denna husbil är 980 000 kronor.

Spännande med två nya polska plåtisar! Vad tycker du om dessa och andra husbilar på mässan Caravan Stockholm 2019?

Fler plåtisar på Caravan Stockholm 2019

Här kan du läsa om ännu fler spännande plåtisar på mässan Caravan Stockholm 2019:

WIFI.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev