Meny Stäng

Höstens coola campingkryssning – allt om programmet!

Har du bokat in dig på höstens hetaste campingkryssning? Annars är det hög tid att göra det nu! Idag kan vi presentera hela programmet och det kommer verkligen hända fantastiskt mycket under den här intensiva kryssningen. Häng med, häng med!

Campingkryssning 10-11 november

Nu börjar höstmörkret lägga sig och en del drar söderöver med sina husbilar. (Låter trevligt by the way!) Vi som är kvar i kalla och mörka Skandinavien kan behöva pigga upp oss. Varför inte med en campingkryssning?

Allt om Husvagn & Camping arrangerar, i samarbete med Tyska Turistbyrån, en hel kryssning med Viking Line Cinderella, endast för oss som gillar, eller är nyfikna på, livet med husbil eller husvagn. Vi har sett fram emot detta länge, och när vi nu fick se programmet blev det ännu tydligare att detta blir en speciell och rolig upplevelse. Så, nu måste vi förstås berätta om programmet för dig också!

Husvagn och camping mässa

Campingfordonsmässa

På kryssningens bildäck blir det mässa med campingfordon. Vem har varit med om det förut!? Mässan öppnar kl. 16:00 på söndagen och pågår till 21:00. Bland utställarna finns bland annat Autohallen Husbilar och Henrikssons husvagnar.

Campingprylmässa

Det kommer också finnas en mässa med campingprylar ombord. Den här mässan arrangeras i Café Melody, klockan 19-23 på söndagen och klockan 9-14 på måndagen. Bland utställarna finns bland annat Campingvaruhuset, EP Hydraulics, Caravan Club, Husbilsklubben, Tyska Turistbyrån, BSR, Awimex och Seahagen.

Campingprylar
Behöver du kanske några nya campingprylar?

Program på scenen ”Etage”

På stora scenen Etage kommer det vara fullt program under hela kryssningen. Här kan du se hela programmet på stora scenen:

Scenprogram på söndagen

 • 21:00-21:30 Anthon Lövbom – Sveriges yngste trollkarl bjuder på magi
 • 21:20-22:15 Dansbandet Martinez underhåller
 • 23:15-23:35 Annelie Rydé underhåller
 • 23:40-00:30 Dansbandet Martinez underhåller

Scenprogram på måndagen

 • 08:00 -08:45 Morgonyoga för campare – Sara Edrén från Hälsoverkstan
 • 10:00-10:45 Kryss på kryss – med Ulf Hylthen Cavallius
 • 12:00-12:40 Tävla med Tyska Turistbyrån
 • 12:45-13:10 Anthon Lövbom – Sveriges yngste trollkarl bjuder på magi
 • 13:15-13:55 Dansbandet Martinez underhåller
 • 14:00-14:55 Musikquiz med Thomas Deutgen
Etage Cinderella

Program i Auditoriet däck 9

Vi på FREEDOMtravel kommer föreläsa i Auditoriet på däck 9, om norra Tyskland på söndagen och om Estland på måndagen. Vi har en hel timme på oss båda gångerna, så nu får vi möjlighet att bre ut oss lite!

 • Söndag 20:00-21:00 FREEDOMtravel: Strandkorgsutmaningen – Tysklands vackra Östersjökust
 • Måndag 11:00-11:55 FREEDOMtravel: Upplev pärlorna i campinglandet Estland

Program i konferensrummet S11

Det kommer också vara fullt program i konferensrummet S11. På söndagen kan man lyssna på Ulf Svensson som berättar om Smarta produkter (18:00), på Heinz-Peter Adlung från Däck & Fälg (19:00) och på Stefan Knutsson som kåserar om Livet som campare (20:00). På måndagen finns en ny chans att höra de presentationer man missade, och dessutom blir det Information från Transportstyrelsen (13:30).

Program i konferensrummet B50

Det kommer också vara program i konferensrummet B50. På söndagen blir det Information från Transportstyrelsen (18:30) samt Yoga för campare (19:45). På måndagen pratar Caravan Club om Caravan försäkring (09:00), om Husbilsdestination Sverige (09:45) och om Skatter som drabbar besöksnäringen (11:30).

Nyhetsbrev
Husvagn och camping

Husvagn & Campings monter i Melody

Det kommer också hända en del i Husvagn & Campings monter i Café Melody. På söndagen kan man Ställa frågor till ”campingspanarna” Catharina och Lars-Åke Höglund (19:00 och 21:00) samt Prata med Transportstyrelsen (20:00). På måndagen finns chans till detsamma om man inte hann med på söndagen.

Måltider under kryssningen

På söndagen blir det buffet och det finns fyra sittningar att välja mellan: 18:00, 18:30, 20:30 och 21:00. På måndagen serveras frukost (07:00-10:00) samt lunch (11:30-14:00).

buffet

Du hänger väl med?

Det finns fortfarande platser kvar på kryssningen, men det börjar bli lite brådis att anmäla sig! Kom, kom! Vore superkul att ses! Priset är från 672 kronor/person (delad piccolohytt) och inkluderar utöver hytt buffémiddag med öl, vin, läsk och kaffe, stor frukostbuffé, mässa och program. Om man väljer det förinställda hyttalternativet (delad C4 Economy) blir priset 899 kronor/person (och det går förstås också att välja extra lyxig hytt om man vill). 

Du kan läsa mer om kryssningen Husvagn och Camping Events och du kan boka på Viking Line. Det går också bra att boka på telefon 08-452 40 00. Uppge bokningskod HCKRYSS.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev