Meny Stäng

Regn och kräftor på camping i Vaxholm

Annons

Den här helgen blev det regn och kräftor i Vaxholm. Lördagen bjöd på ihållande ösregn. Det blev varken sol och bad eller strosande i stan. I stället hängde vi på campingen hela dagen … Vi trodde att det skulle bli ganska trist, men det visade sig att vi skulle träffa riktigt trevliga holländska campinggrannar!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Regn och trevliga grannar

Ibland kan det verkligen regna sådär otroligt häftigt, så det inte går att gå ut. Hur skulle den här campinghelgen bli egentligen? Riktigt bra visade det sig! Trots det envisa och ihållande regnet fick vi kontakt med de trevliga holländarna i husbilen bredvid.

På bilden kan du se Peter som sprungit över till de holländska grannarna för en liten chat. Vi hade hur mycket som helst att prata om, och efter en stund blev det lite vin och ännu mera prat. Först i deras förtält, och sedan hos oss. Vi hade nämligen spännande mat att bjuda på!

Vaxholm camping
Mysigt väder? NOT

Exotiska kräftor i Vaxholm

På kvällen bjöd vi över holländarna till vår husbil på lite kräftor och räkor. De tittade misstänksamt på kräftorna, men åt snällt och nyfiket när vi instruerade … Det blev en lååång och trevlig kväll under markisen, medan regnet och åskan dundrade utanför.

Campingen då? Den verkar utmärkt, men det var ju inte så att vi kunde se så mycket när det ösregnade. Servicehuset var i alla fall ok. Tydligen ska det finnas en fin strand här också. Läs gärna mer på campingens webbsida.

kräftskiva
Våra nya holländska vänner tittar misstänksamt på kräftorna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev