Meny Stäng

De hetaste resmålen 2012

Annons

Flera resemagasin har listat de hetaste destinationerna för 2012 – och det blir vitt skiftande destinationer beroende på vilken tidning man frågar. Lite spännande är det dock att kika bland de ganska intressanta förslagen. Vad tycker du om de föreslagna destinationerna?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Lonely Planet

Lonely Planet tycker att man ska resa till Uganda, Burma, Ukraina, Jordanien, Danmark, Bhutan, Kuba, Nya Kaledonien (Melanesien), Taiwan och Schweiz.

Kiev
Kul att någon vågar föreslå vårt favvo-resmål Ukraina!

National Geographic

National Geographic rekommenderar Island, Koh Lipe (Thailand), Dresden (Tyskland), Istrien (Kroatien), Norra Colombia, Virunga volcanoes (Rwanda/Uganda/Kongo), Costa Brava (Spanien), Sonoma (Kalifornien), Muskoka (Ontario), Oman, London, Guatemala, Sri Lanka, Grekland, Belfast (Nordirland), Nya Zeeland, Panama, Peru, Pittsburgh (Pennsylvania) och Mongoliet.

Opatija
Istrien besökte vi med husbilen i somras

Frommers

Frommers tipsar om Bay of Fundy (Nova Scotia), Beirut (Libanon), Chonqing (Kina), Curacao, Fukuoka (Japan), Ghana, Girona (Spanien), Greenwich (London), Kansas City (Missouri), samt Yukatanhalvön (Mexiko).

båtar i halifax hamn
Nova Scotia (Halifax)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev