Meny Stäng

Överklagan av bygglov

Annons

Det här är så galet, så det måste ni bara få höra!  Minns ni att vi tidigare fick konstiga och elaka kommentarer på bloggen från en person som kallar sig Anders (eller ibland Kalle)? Det är ju en sak att få tråkiga kommentarer på nätet. När någon försöker lägga sig i ens liv på riktigt är det en annan sak …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Överklagan av bygglov

För några veckor sedan fick Anders/Kalle för sig att överklaga vårt bygglov på husbåten här i Pampas marina. Ja, det är faktiskt sant. Han hade synpunkter på byggnationen av båten – inte för att han skulle bli störd själv, utan för att han helt enkelt inte tror på våra idéer. Den här personen blandade sig i våra beslut genom att lämna in en överklagan under falskt namn.

Överklagan i falskt namn

Det finns ingen i Sverige som heter “Anders Erixsson”. Dessutom använde han en hemlig IP-adress, som visar träffar på “Hide my ass” i Chicago. Vi vet inte vem den här människan är, men vi känner igen både det påhittade namnet och innehållet från kommentarerna på bloggen. Peter och jag har blivit lärda att stå för vad man gör, men det har tydligen inte anderssthlm@outlook.com.

Överklagan till Länsstyrelsen

Överklagan skickades vidare från vår kommun till Länsstyrelsen. Som tur är finns det kloka människor på Länsstyrelsen, som snabbt tog tag i ärendet. Överklagan är nu avvisad, och bygglovet står fast.

Överklagan

För kännedom kan vi berätta att man måste ange korrekt namn och riktiga kontaktuppgifter när man ska överklaga ett bygglov. Är det så att sånt här ingår när man väljer att blogga om sig själv och sitt liv? Nu har vi gjort en polisanmälan.

Solnedgång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev