Meny Stäng

Tunnaste isoleringen … ever

Annons

Vi river innerväggarna i husbåtens vardagsrum. Det intressanta när man river är att man kommer åt lite av båtens historia: hur den är byggd och hur den kan ha sett ut tidigare. Många olika träslag och färger kommer fram. Och ibland får man lite av en chock.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Rivning pågår

I väntan på klartecken att få bygga om båten utanpå passar vi på att fixa inuti. Vi har rivit och breddat öppningen mellan köket och vardagsrummet, eftersom vi vill ha en bredare trappa. Peter har också rivit ena sidan av väggen (mot vardagsrummet, som ska byggas om). Vardagsrummet är inte sååå snyggt just nu kanske, men det kommer bli fint!

Kan isolering vara så här tunn?

Vi fick en liten chock när vi såg isoleringen i taket i vardagsrummet. De har ju inte slösat med isolering, om man säger så. Detta var den tunnaste isolering Peter sett någonsin. Tur att det var en snäll vinter … Jag är faktiskt fascinerad över att vi inte har frusit mer än vad vi har gjort!

Bygga om husbåt
Vi tittar ner i köket från ”vardagsrummet”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev