Meny Stäng

Framtidens husvagnar i Qatar

Annons

Det svenska företaget Alde sponsrar ett unikt projekt i Qatar där framtidens husvagnar skapas. Bakom projektet står Matt Attenborough och Qatar University. Nästa generations husvagn ska ha modern design, intelligent teknik och… Aldes värmesystem.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

New generation

Projektet har namnet New Generation och bakom det står amerikanen Matt Attenborough. Han tyckte att utvecklingen på husbilar och husvagnar stod still, flyttade till Qatar och började drömma om framtidens mobila boende.

I dag har han en färdig skiss för sina drömmars husvagn och har dragit igång en crowdfunding, d.v.s. gräsrotsfinansiering. Så snart målet på 125 000 dollar är uppnått startar bygget av prototypen, som förhoppningsvis kan visas nästa vinter.

Framtidens husvagnar

Intelligent teknik och spännande matarial

Framtidens mobila husvagn har modern design, intelligent teknik och bättre material. Den har också så kallad slide outs åt alla håll, som ger stora, flexibla ytor. Svenska Alde, som tillverkar värmesystem för husbilar och husvagnar, bidrar med värmesystem till prototypen och kommer vara på plats vid tillverkningen i Qatar när det är dags. Lite spännande med nytänk, eller var säger du?

Framtidens husvagnar designas i Qatar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev