Meny Stäng

Vad står i ditt drömgarage?

Annons

Om du vann ditt drömhus, vad skulle stå i ditt garage? Vi fick den frågan, och började förstås fundera. Vi har redan vår drömhusbåt, men ett garage skulle ju vara toppen! Och det skulle gärna få vara STORT. Först och främst måste vi ju få plats med vår husbil. Den står ute året om, men det känns inte optimalt. Den skulle nog må riktigt bra av att stå skyddad mot väder och vind.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Extra högt garage

Garaget måste alltså vara extra högt och ska förstås ha en snygg och extra hög garagedörr. Jag vet inte hur många som har sin husbil i ett garage, men hos Krafer, som jag skriver inlägget ihop med, kan man beställa olika mått på garagedörrar.

Cyklar, båt och verktyg

I garaget skulle vi också vilja ha varsin ny cykel (våra blev stulna tidigare i år) eller kanske en trikke (elektriskt litet fordon som vi såg på Caravan Stockholm-mässan). Vi skulle också vilja få plats med en båt! Vi skulle gärna vilja ha en liten motorbåt, som vi kan göra ärenden i, och på vintern skulle vi kunna förvara den i garaget.

Sedan skulle vi bygga ett verktygsrum. Vi har sååå mycket verktyg, och allting ligger huller om buller i lådor, som står staplade ovanpå varandra. Det vore perfekt att kunna organisera det snyggt och prydligt i ett garage. Vårt drömgarage blir med andra ord … stort. Hur ser ditt drömgarage ut och vad skulle du förvara där?

verktyg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev