Meny Stäng

Besöksrekord – och sånt som händer när bloggen växer

Annons

Den senaste månaden har vi haft besöksrekord på bloggen och samtidigt fått fler följare på Facebook än någonsin. Väldigt roligt! Men när man växer på Internet händer också allt möjligt annat …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Besöksrekord

Den senaste månaden har vi haft över 14 000 unika besökare på bloggen, vilket är rekord. Väldigt roligt! Vi är också nästan uppe i 1000 fans på Facebook (i skrivande stund 990). Om du inte ännu hittat oss på Facebook är du varmt välkommen att gilla oss på Facebook/freedomtravelnews. Sedan finns vi förstås som vanligt också på Instagram.

Besöksstatistik för freedomtravel.se från Google Analytis
Besöksstatistik för freedomtravel.se från Google Analytis

Nättroll och spärrade i Iran

En klassiker som inträffar när en blogg växer är att man drabbas av så kallade nättroll (personer som skriver för att provocera och vara elaka). Vi har alltid varit hyfsat förskonade, men att det börjar komma några fler tar vi som ett tecken på att bloggen blivit större! Nyligen var det till exempel en läsare som skrev en lång aggressiv svada och avslutade med ett upprört “din korv!” …

Freedomtravel i Iran
Såhär ser det ut om man försöker öppna freedomtravel.se i Iran

Vår bloggvän Lena, med bloggen Ladies Abroad, har nyligen varit i Iran och uppmärksammande att vår blogg är spärrad där. Varför vet vi inte riktigt, men vi kanske har råkat skriva om en naturiststrand eller något annat osedligt?

Vi får tolka det som att vi är tillräckligt stora för att bry sig om och vi är i alla fall i “gott sällskap” med andra spärrande sidor som Facebook och SvD …

Det bästa med att blogga

Stor blogg eller inte, det roligaste med att blogga är alltid utbytet med alla er fantastiska läsare. Jag ser varje dag fram emot att läsa alla fina, roliga, kloka och konstruktiva kommentarer från er! En del av er har ju också egna bloggar, som jag med stort nöje följer via Bloglovin.

En annan fantastisk sak med bloggandet är alla människor man får träffa och allt roligt man får vara med om. Så vad är på gång härnäst? Idag ska vi på en presslunch och få höra om campingvärldens nyheter och snart åker vi till Kroatien. Du hänger väl med?

Snart bär det av till Split i Kroatien igen!
Snart bär det av till Split i Kroatien igen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev