Meny Stäng

Nya husbilar på Stora Nolia i Piteå

Det finns mycket att se på Stora Nolia-mässan i Piteå. Vi har börjat den här dagen med att kolla in husbilarna på det stora området med husbilar och husvagnar.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Adria Sonic Plus

Vi har bland annat kikat på Adrias nya Sonic Plus I 700 SL, och den är verkligen superfin! Husbilen är 7,5 m lång och har ett trevligt sovrum, en rymlig sittgrupp med elektrisk nedfällbar säng ovanför och ett kök med ugn. Priset är från 837 500 kr. Min favorit hittills på mässan!

Adria Sonic
Peter kollar in Arias nya Sonic Plus
Adria Sonic interiör
Köket i nya Adria Sonic

Bürstner Elegance

Vi har också tagit en titt på nya Bürstner Elegance I 910 G. Den här bilen mäter 8,91 meter och har en totalvikt på 5 ton. Detta är en snygg, fräsch och rymlig husbil. Lite ovanligt kanske att tvättstället finns utanför toalettrummet, och jag saknar också ugnen, men jag vet ju att det är många husbilar som inte har ugn i grundutförandet. Pris från 1 115 700 kr.

Bürstner Elegance
Bürstners Elegance interiör
Badrummet i Bürstner Elegance

Adria Compact Plus

Adria Compact Plus SLS har nog visats tidigare, men eftersom den är lite speciell är den ändå värd att visa upp här tycker vi. Bilen är bara 5,99 m lång, men kan göras längre i stillastående läge genom en slideout bak där sängen finns. Pris från 678 900 kr.

Adria Compact plus
Adria Compact plus med slide-outen utfälld

LMC Explorer 710 Premium

LMC visade upp en helt ny helintegrerad modell (förardel och bodel byggt i ett) på 7,30 meter. Denna modell kändes rymlig och fräsch och hade badrummet längst bak, bakom långbäddarna. Längst fram finns en extra nedfällbar dubbelsäng, som i och för sig gjorde att Peter tyckte att det blev lågt i tak i husbilens främre del. Priset för just denna bil var satt till 982 000 kr.

LMC 710 Premium
Snygg interiör i trä och vitt i LMC Explorer 710 Premium

LMC 607 Breezer

LMC visade också upp två nya halvintegrerade modeller (förardel och bodel byggda separat). Vi kikade in i LMC 607 Breezer som var utrustad med en queenbed längst bak och ovanligt stora fönster i sovrumsdelen. Priset för just denna bil var 779 000 kr.

LMC Breezer
Mysigt sovrum som nästan känns som hemma i ett radhus

Knaus Sky i 700 LEG

Knaus visade en ny helintegrerad modell på 7,5 meter. En rymlig bil med en snygg sittgrupp och en stor TV som fälls upp ur mellanväggen och gör att sittgruppen känns avskiljd från köket. Denna modell hade långbäddar längst bak och badrum mellan köket och sovrummet (med toalett på ena sidan gången och dusch på den andra). Priset för denna bil var 899 000 kr.

Knaus Sky Nolia
Knaus Sky i 700 LEG
Knaus Sky
Ett ljust kök och en stor TV som fälls upp ur väggen mellan köket och sittgruppen

Knaus Sky Ti Scandinavian Selection 700 LEG

Knaus visade också upp en halvintegrerad modell. Denna hade i stort sett samma inredningslösning som den helintegrerade modellen, men saknade den nerfällbara dubbelsängen fram. Priset för denna var 797 000 kr.

Knaus Sky Ti Scandinavian
Knaus Sky Ti Scandinavian Selection 700 LEG
Knaus Sky Ti
Hemtrevligt inne i nya Knaus

Översta bilden: Peter diskuterar med försäljaren från LMC – Husbilen heter LMC Explorer 710 Premium

Alla våra bästa tips om Norrbotten: Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev