Meny Stäng

Fler nya husbilar på Stora Nolia

Annons

Vi har tidigare visat nya modeller från Adria och Bürstner, som visats upp här på Stora Nolia. Nu visar vi också några nya modeller från Knaus och LMC.

LMC Explorer 710 Premium

LMC visade upp en helt ny helintegrerad modell (förardel och bodel byggt i ett) på 7,30 meter. Denna modell kändes rymlig och fräsch och hade badrummet längst bak, bakom långbäddarna. Längst fram finns en extra nedfällbar dubbelsäng, som i och för sig gjorde att Peter tyckte att det blev lågt i tak i husbilens främre del. Priset för just denna bil var satt till 982 000 kr.

LMC 710 Premium
Snygg interiör i trä och vitt i LMC Explorer 710 Premium

LMC 607 Breezer

LMC visade också upp två nya halvintegrerade modeller (förardel och bodel byggda separat). Vi kikade in i LMC 607 Breezer som var utrustad med en queenbed längst bak och ovanligt stora fönster i sovrumsdelen. Priset för just denna bil var 779 000 kr.

LMC Breezer
Mysigt sovrum som nästan känns som hemma i ett radhus

Knaus Sky i 700 LEG

Knaus visade en ny helintegrerad modell på 7,5 meter. En rymlig bil med en snygg sittgrupp och en stor TV som fälls upp ur mellanväggen och gör att sittgruppen känns avskiljd från köket. Denna modell hade långbäddar längst bak och badrum mellan köket och sovrummet (med toalett på ena sidan gången och dusch på den andra). Priset för denna bil var 899 000 kr.

Knaus Sky Nolia
Knaus Sky i 700 LEG
Knaus Sky
Ett ljust kök och en stor TV som fälls upp ur väggen mellan köket och sittgruppen

Knaus Sky Ti Scandinavian Selection 700 LEG

Knaus visade också upp en halvintegrerad modell. Denna hade i stort sett samma inredningslösning som den helintegrerade modellen, men saknade den nerfällbara dubbelsängen fram. Priset för denna var 797 000 kr.

Knaus Sky Ti Scandinavian
Knaus Sky Ti Scandinavian Selection 700 LEG
Knaus Sky Ti
Hemtrevligt inne i nya Knaus

Översta bilden: Peter diskuterar med försäljaren från LMC – Husbilen heter LMC Explorer 710 Premium

Prenumerera på vårt nyhetsbrev