Meny Stäng

Fredagskväll med knytkalas i husbåten

Annons

Igår kväll njöt vi av en härlig fredagskväll med knytkalas i husbåten, tillsammans med Peters son Robin och hans fru Alexandra. Vi fick en härlig kväll med blå himmel, god mat och massor av prat och skratt.

Längesedan sist

Vi bor relativt när Peters son Robin och hans fru Alexandra, och ändå var det relativt längesedan vi sågs sist. Snacka om att vi hade mycket att prata om när vi sågs! Vi gick igenom jobb och semestrar och allting som vi tänk på den senaste tiden, när det gäller till exempel bloggen. Härligt att kunna sitta ute och framför allt roligt att träffas. En riktigt fin fredagskväll i husbåten!

På däck

Fredagskväll med Knytkalas på däck

Vad hamnade på vårt knytkalas då? Det blev en blandning av godsaker som kex, olika ostar, melon, jordgubbar, avokadosallad, lufttorkad skinka, salami, oliver, soltorkade tomater, ostpaj och grekiskt lantbröd. Dessutom grillade vi tonfisk, halloumi och sparris. Naturligtvis hade vi lite för mycket mat, men det gör ju inget. Det är så himla gott med plock! Hur var din fredagskväll?

Fredagskväll med knytkalas
Tonfisk

Prenumerera på vårt nyhetsbrev