Meny Stäng

Reportage om Tjeckien och film från Tyskland

Annons

Happy Friday! Om någon trodde att vi låg på latsidan under vår Europaresa i somras så kan vi meddela att det gjorde vi inte. Förutom att vi producerade blogginlägg så skrev vi också en rad artiklar för olika tidningar. Två av dem (båda om Tjeckien!) är alldeles nyss publicerade. Dessutom kan vi visa en ny film från Tyskland!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Happy Friday!

Det har varit fullt upp den senaste tiden, och vi har dessutom varit lite sjuka, så vi ser verkligen fram emot helg! Vi gläds åt att förhoppningsvis kunna ta det lite lugnt, och kanske också komma ikapp med saker där vi ligger efter. Vi gläds också åt att två av de artiklar vi skrivit för olika husbilstidningar nu finns i tryck. Vad har varit bäst under din vecka?

pampas

Reportage om Tjeckien i ”Allt om Husvagn och Camping”

Vi hade med ett reportage om Tjeckien i Allt om husvagn och camping nummer 9, 2018. I reportaget, som heter ”Öl, spa och agent 007” skriver vi om västra Tjeckien och allt häftigt som vi hittade i det här hörnet av landet: medeltidsborgar, ölbryggerier, kurorter, ölspa och inspelningsplatser för James Bond-filmer. Vi gillade verkligen att resa i nordvästra Tjecken. Naturen är vacker, det finns gott om historia och man behöver aldrig trängas.

Husvagn och camping Tjeckien

Reportage om Tjeckien i ”Min Husbil”

Vi har också skrivit ett reportage om Tjeckien i tidningen Min Husbil nummer 5, 2018. Den här artikeln handlar om den vackra och historiska staden Brno, och det härliga området runt omkring som är fullt av fantastiska slott och mysiga vingårdar. Vi har besökt den här delen av Tjeckien två gånger, och varje gång fascineras vi av de imponerande byggnaderna och de goda vita vinerna.

Min Husbil Tjeckien
reportage om Tjeckien

Film från Trier i Tyskland

Du som följer vår blogg vet att Peter gillar att producera filmer från alla destinationer vi besöker, men att klippa film tar tid så ibland hinner han inte just då. Såhär i efterhand kommer alltså en film från den fantastiska romarstaden Trier i Moseldalen.

Missade du förra Happy Friday? Läs Sverige, mer fisk och mot Elmia Husvagn Husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev