Meny Stäng

Vardag, reseevent och nytt reportage i husbilstidning

Annons

Då var det fredag igen! Den här veckan har för vår del varit fylld av jobb och reseevent, och vi kan också berätta att vi fått ett nytt reportage publicerat i en husbilstidning som finns ute just nu. Vi har varit väldigt trötta faktiskt, men vi har tröstat oss med TV-serier och choklad … Happy Friday!

Vardag

Mestadels är det ju vardag hela veckan! Jag (Helena) jobbar med tre olika folkhälsoprojekt just nu, mestadels med utvärdering i alla tre. Ett projekt handlar om att främja goda mat- och rörelsevanor bland vuxna med intellektuell funktionsnedsättning, ett om att förebygga fetma inom elevhälsan och ett om kommunernas folkhälsoarbete.

Vardagen kan vara rolig och inspirerande många gånger! För det mesta sitter jag på ett kontor, men en dag hade vi möte hemma hos en kollega med grym utsikt över en småbåtshamn. Fantastiskt!

småbåtshamn
En dag hade vi den här utsikten från ”kontoret”

reseevent

Peters vardag utspelar sig dels framför datorn, och dels på en massa reseevent. Han har faktiskt varit på två event denna vecka, och bland annat kom han hem väldigt inspirerad från något som heter Travel Media Day. Här träffade han en massa resebranschfolk och pratade om spännande destinationer. Tror du att han tog något foto till Happy Friday-inlägget? Nix … Skärpning, eller hur!?

Travel media day

Nytt reportage i husbilstidning

Det var ju inte längesedan vi  fick två reportage om Tjeckien publicerade i olika husbilstidningar. Nu var det dags igen, och den här gången har vi skrivit om att handla vin i italienska Valpolicella, i Allt om husvagn & camping nummer 10. Kul!

Vin i Valpolicella

Choklad, TV-serier och ett skadat knä

Vi har faktiskt varit väldigt trötta den här veckan, och särskilt Peter som vaknade upp igår med ett knä som värkte och knappt bar honom. Inte ”happy” alls faktiskt, men då har man väl anledning att slappa lite extra?

Vi har redan hunnit smarra på choklad från butiken The Chocolate Line i Antwerpen och kolla på en massa avsnitt av TV-serien Ozark. Om du tycker att ditt liv är lite allmänt skit och jobbigt är det en riktigt bra idé att kolla in den här serien. Den är sjukt bra och man är väldigt, väldigt glad att man själv lever ett liv helt utan insyltning av maffia … Vad har varit bäst under din vecka?

choklad

Missade du förra Happy Friday? Läs Husbåtsliv, resplaner och resebloggsnack

Prenumerera på vårt nyhetsbrev