Meny Stäng

Enkät om FREEDOMtravel – hoppas du vill svara!

Annons

Stort, stort tack för alla gratulationer på FREEDOMtravels 10-årsdag! Vi kan inte ens förklara hur mycket du som läsare betyder för oss! Nu vill vi faktiskt be dig om en liten sak till. Vi hoppas att du kan ta några minuter och fylla i en anonym enkät med feedback på vår blogg. Det skulle betyda massor för oss!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Tack för alla gratulationer!

För några dagar sedan skrev vi om FREEDOMtravels 10-årsjubileum. Vi fick fantastiskt många fina kommentarer och gratulationer. Stort, stort TACK för detta! Bloggen utvecklas hela tiden, och till stor del sker ju detta tillsammans med er läsare. Det är också tack vare er som det är så roligt att blogga!

Vad händer med bloggen nu?

Några skrev att ni ser fram emot de kommande tio åren med vår blogg, och det är förstås fantastiskt roligt att höra. Det fick oss också att tänka efter. Vart är bloggen på väg? Vad kommer hända under de kommande åren? Hur ser bloggar ens ut om tio år …? Nåja, vi behöver kanske inte tänka långt, men vi kom på att vi gärna skulle vilja ha era synpunkter!

Undersökning om FREEDOMtravel

Vi har satt ihop en undersökning med frågor om FREEDOMtravel, och vi hoppas att du vill ta några minuter till att svara. Det skulle betyda jättemycket för oss, och hjälpa oss att utveckla bloggen vidare! Vi vill jättegärna ha ditt svar senast söndagen den 14 april. Därefter sätter vi samman svaren och presenterar dem här på bloggen!

Enkäten är avslutad: Här hittar du resultatet av läsarundersökningen

undersökning

Sidor om länder

Du som läser bloggen märker kanske att det oftast är jag (Helena) som skriver de dagliga blogginläggen. Peter sköter reseplanering och företagssamarbeten, men han bygger också om våra sidor om länder. På dessa sidor hittar du resmål från norr till söder, och massor av annan matnyttig information.

Han har gjort klart ett land – Belgien – och om du vill får du gärna gå in och kika. Peter undrar: Om du söker information om Belgien inför en resa till landet, hittar du då allt du söker här, eller saknar du något?

Gent

Undrar du hur det går med Strandkorgsutmaningen?

Tillhör du dem som anmält intresse till ”Strandkorgsutmaningen”? Vi förstår att du väntar på svar, och vi vill bara passa på att säga att vi inom de närmaste dagarna kommer meddela vilka som får möjligheten att följa med på resan! Det har tagit lite tid att sammanställa alla intresseanmälningar till Tyska turistbyrån och att därefter gå igenom dessa, men vi lovar att vi snart återkommer med besked!

strandkorg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev