Meny Stäng

10 år med FREEDOMtravel – vi fyller jämnt!

Annons

Vår blogg FREEDOMtravel fyller 10 år! Det är nästan exakt tio år sedan vi skrev det allra första blogginlägget och det är väl värt att uppmärksamma, eller hur? Idag bjuder vi på en bildkavalkad från våra tio år med bloggen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi startade bloggen 2009

I samband med att vi skaffade husbilen bestämde vi oss för att vi också ville starta en blogg. Vi ville ha en egen domän, men kunde absolut ingenting om webbsidor och hade ingen att fråga. Jag (Helena) googlade massor och använde tre dagar för att manuellt flytta filer i någon slags filhanterare.

Kapellskär camping

Jag förstod ingenting av vad jag höll på med, men vips så hade vi en blogg! Det första blogginlägget, Släpp husbilen loss, det är vår!, skrev vi den 27 mars 2009. Tänk att det har gått hela tio år sedan dess! Bloggen har haft många olika layouter under åren, mer eller mindre lyckade kanske. Var du med på tiden när bloggen såg ut som på de här bilderna?

Freedomtravel

Bildkavalkad från 10 år

Det har varit tio fantastiska år med bloggande och resor. Genom bloggen har vi lärt känna många underbara människor, och dessutom har bloggandet på olika sätt lett till massor av spännande upplevelser och resor. Vi firar med en bildkavalkad från våra tio år med bloggen!

Italien
2009: Camping vid Gardasjön i Italien
Ukraina
2010: Kiev i Ukraina
Sensation White
2011: Festivalen Sensation White i Oslo
Kenya
2012: Bröllop i Kenya
La Pari Pari Langkawi
2013: Langkawi i Malaysia
Marocko
2014: Saharaöknen i Marocko
Vi lever hippieliv under vår Europa runt-resa i husbilen
2015: Camping i Split i Kroatien
Bra restauranger på Malta
2016: Gozo på Malta
Skidresa till Österrike
2017: Skidresa i Alpbachtal i Österrike
Sri Lanka
2018: Ella i Sri Lanka
2019: Blå Lagunen på Island

Stort TACK till dig som följer vår blogg, och ett extra tack till dig som förgyller vår vardag genom att ibland lämna en kommentar! Hoppas att du vill fortsätta följa oss under ytterligare några år!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev