Meny Stäng

M/S Molly i Stockholm – om chartrat flyg på chartrad båt

Annons

M/S Molly är en charterbåt som ligger i centrala Stockholm, och i torsdags kväll var jag (Helena) ombord för middag och rundtur runt de södra delarna av stan. Värdar för båtresan var företaget Jetflite, som arrangerar chartrat flyg. En riktigt, riktigt fin tur!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Kväll på chartrad båt

Vi var inbjudna till en kväll ombord på den chartrade båten M/S Molly tillsammans med några andra bloggare och researrangörer. Peter var ju i Schweiz så jag (Helena) gav mig av ensam till Strandvägen. Jag kom nog i lite onödigt god tid, men vad gör det när en glad och trevlig servitris står och väntar på däck med bubbel och snittar i solskenet?

M/S Molly i Stockholm
Stockholm

M/S Molly

M/S Molly ligger på Strandvägen och kan chartras av företag eller privatpersoner, för konferenser, kickoffer, frukostseminarier, bröllop eller födelsemiddagar. Man kan välja att hyra båten i hamn, eller chartra den med kapten och ta en rundtur på Stockholms vatten. Ombord finns en fin restaurang samt lounge och badtunna. Man kan ha bordsservering för 28 personer eller mingel och buffé för upp till 46 personer. Du kan läsa mer på båtens webbsida.

M/S Molly
M/S Molly
M/S Molly

Middag med Nobelkock

Chefskock ombord är Nobelkocken Johnny Johansson. Förutom att Johnny bjöd på en fantastiskt god trerättersmeny så förgyllde han också kvällen med sitt goda humör.

Middag på M/S Molly
Nobelkock på M/S Molly
Chefskocken Johnny Johansson och Marlene från livsstilsmagasinet Du i fokus

Rundtur runt södra Stockholm

M/S Molly gjorde en rundtur runt södra Stockholm, vilket var riktigt intressant. Jag har inte så bra koll på de här områdena, och särskilt inte sett från vattnet. Jag fick gång på gång kolla på gps:en för att veta var vi befann oss. Lite roligt var att bloggaren Ditte, med bloggen Mitt i …, såg från sitt hem när vi tuffade förbi!

Slussa med M/S Molly

Allra mest spännande var när vi skulle slussa genom Hammarbyslussen. Lite intressant att slussa med en husbåt!

Slussa med M/S Molly

Trevlig kväll med bloggvänner

Det blev en trevlig kväll, och inte minst var det roligt att få prata en hel eftermiddag/kväll med bloggvännerna Petra, från Pellas Inspiration och Marlene från livstilsmagasinet Du i fokus. Vi springer på varandra ganska ofta på olika event, men det är inte så ofta vi får tid att prata.

M/S Molly
Petra, från Pellas inspiration, med kameran i högsta hugg

Fin Stockholmskväll på M/S Molly

Allra finast ljus var det faktiskt när vi gled tillbaka in till Stockholm och Strandvägen. En fantastiskt fin båttur som jag verkligen njöt av!

M/S Molly i Stockholm
Båttur i Stockholm
Gröna Lund
Gröna Lund i Stockholm

Vad är då Jetflite?

Så, vad är då företaget Jetflite, som bjöd in till detta event, kanske du undrar? Jetflite är ett finsk bolag som etablerat sig i Sverige, och som har jetflygplan för charter. Flygplanen tar runt 20 passagerare och kan chartas av såväl företag som privatpersoner.

Flygplanen används även för särskilda transporter och som ambulansflyg, om någon behöver flyga hem till Sverige efter en allvarlig skada eller sjukdom på utlandsresan. Vi säger tack till Jetflite för en trevlig resa i ett chartrat flyg … nej i en chartrad båt menar vi!

Jetflite

Prenumerera på vårt nyhetsbrev