Meny Stäng

Frågelåda, museer och artikel i resemagasin

Annons

Happy Friday! Detta har varit en intensiv och rolig vecka för oss, med cykelturer, museibesök och mycket arbete med bloggen. Nu när du läser detta befinner vi oss i Tallinn i Estland.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Frågelåda på bloggen

Denna vecka känns det som att det varit lite av en ”frågelåda” på bloggen. Vi har fått massor av frågor, både i kommentarer och på e-post – om allt från att köpa husbil, montera cykelställ och ta sig runt vid Algarvekusten till Coronaviruset och dess påverkan på resor. Vi kan förstås inte svara på allt, men vi gör vårt bästa att svara eller hänvisa vidare. Fråga gärna på!

Freedom-present

I veckan fick jag (Helena) en liten present av en kollega. Helt oväntat men roligt. Presenten kom tillsammans med en riktlinje om ”endast för stearinljus”. Och så blir det förstås! Peter röker inte längre, men vi tänder gärna våra ljus med en FREEDOM-tändare!

Freedom

Artikel i Finnlines Resemagasin

Vi har hunnit med att skriva en liten artikel för Finnlines Resemagasin. Vi blev ombedda om att skriva en artikel om en roadtrip i Centraleuropa och då valde vi att skriva om ett av våra favoritländer – Tjeckien. Du hittar magasinet på den här länken.

Finnlines-magasin

Musei-vecka

Den här veckan har också varit en riktig ”musei-vecka”. Vi har bestämt oss för att beta av Stockholms museer – ett i taget – för att skriva om dem. Det har visat sig vara ett riktigt roligt uppdrag! När vi inte har något annat för oss tar vi elcyklarna och ger oss av på museirunda. Denna vecka har vi skrivit om tre museer:

Sven-Harrys
Utsikt från takterrassen på Sven-Harrys konstmuseum

Tallinn-resa

Just nu, när du läser detta, befinner vi oss i Tallinn med Estlands turistbyrå. Vi har skrivit både fredagens och lördagens inlägg i förväg, eftersom vi vet att vi inte kommer hinna uppdatera under resan. Möjligtvis hinner vi lägga upp något på Instagram: @freedomtravelnews

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är nog alla trevliga och intressanta besök på museer, och så förstås Tallinn-resan! Vad har varit bäst under din vecka?

Vasaparken, sedd från takterrassen på Sven-Harrys konstmuseum

Veckan som kommer

Vi kommer förstås berätta om vår resa till Tallinn, och dessutom kommer det fler reportage från museer i Stockholm. Vi har nämligen inte hunnit berätta om alla vi besökt ännu!

Stockholm

Missade du förra Happy Friday? Läs Att fota med iPhone 11 – och en liten resa på gång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev