Meny Stäng

Att fota med iPhone 11 – och liten resa på gång

Att fota med vår nya iPhone 11 är riktigt kul. Det är verkligen en enorm skillnad från att fota med våra gamla mobiler. Denna vecka kan vi också berätta att vi har vi en liten resa på gång. Happy Friday alltså!

Att fota med iPhone 6

Med våra förra mobiltelefoner, iPhone 6+, gick det verkligen inte att fota alls. Alla foton blev superdåliga. Det var synd eftersom det är svårt att ha med sig systemkameran vid exakt alla tillfällen. Jag gillar visserligen att fota med min ”riktiga” kamera, men det är smidigt att ha mobilen som komplement.

Grand Freedom Europe Tour
En selfie med iPhone 6, kvaliteten på fotot är inte imponerande …

Att fota med iPhone 11

Att byta från iPhone 6 till iPhone 11 är en chockartad upplevelse när det kommer till foto. Nu kan man faktiskt använda mobilen för att fota! Igår tog jag ett foto på vägen till jobbet, och ett foto på vägen hem. Morgonfotot redigerade jag snabbt i kameraappen. Kvällsfotot har jag inte gjort någonting med alls.

Foto från morgonpromenaden igår (redigerad i iPhones egen kameraapp)
Foto från promenaden hem från jobbet igår (inte redigerad alls)

Mat och träning

Vi är ganska bra på spåret just nu när det gäller mat och träning. Vi promenerar till mitt jobb varje dag, och Peter springer hem. De sista två veckorna har vi också lyckats köra ett träningsprogram nästan varannan dag.

Peter fortsätter att servera sina ”tallrikar” med en massa godsaker i form av ris, fisk eller skaldjur, ibland halloumi och en massa frukt och grönsaker av olika sorter. Till detta bjuds det … vatten! Visst händer det att vi dricker vin, men just nu har vi en ganska bra rutin på att dricka vatten.

En liten resa på gång

Vi har varit hemma ganska ”länge” nu, för att vara oss, och det har nästan varit lite skönt. Men snart börjar vi känna oss redo för äventyr! Vi börjar med en liten mini-pressresa till Tallinn i slutet på veckan som kommer.

Bäst denna vecka?

Detta har varit en riktigt bra vecka! Utflykten till Hagaparken i Solna var supertrevlig, det går hyfsat bra med träningen och det är kul att fota med iPhone 11! Vad har varit bäst under din vecka?

Med elcyklarna i Hagaparken

Veckan som kommer

Under veckan som kommer så planerar vi ytterligare någon mini-utflykt i Stockholm, och därefter blir det alltså Tallinn-resa. Missa inte att också följa oss på @freedomtravelnews på Instagram, om du inte redan gör det!

Rådhustorget Tallinn
Tallinn – here we come!

Missade du förra Happy Friday? Läs Elcykelturer i Stockholm och tjeckisk ölprovning

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev