Meny Stäng

En resa till Nerja på vintern: sol, äventyr och magiska utsikter

Gästskribent: Miss Lopez

Hej kära resenärer! Jag vill dela med mig av min fantastiska vinterresa till Nerja på Solkusten i Spanien. Resan, som jag valde att göra i samarbete med Boka Nerja, överträffade verkligen mina förväntningar på alla sätt och vis.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Drömmen om semester i solen

Nerja, känt för Europas bästa klimat, är en solig oas året om. Med medelhavstemperaturer på sommaren och svenskt sommarväder på vintern var detta paradiset för solälskare som jag. Staden ligger i en unik, skyddad subtropisk zon där avokado, mango och andra tropiska frukter trivs. Just nu, under december, är det cirka 25 grader – perfekt!

Boka Nerja och deras personal gjorde verkligen allt för att säkerställa att min resa blev oförglömlig. De hjälpte mig att hitta det perfekta semesterboendet, erbjöd spännande utflykter och aktiviteter samt fanns där på plats under hela min vistelse för att säkerställa att allt flöt smidigt.

Här med mitt sällskap i Nerja. Jag blev omhändertagen av den härliga svenska Åse från Boka Nerja och vi åt alltid goda tapas tillsammans. Jag är så glad och tacksam för det.

Upptäck Nerja, upptäck Andalusien

Andalusien och Nerja erbjöd allt jag kunde önska mig för en semester – oavsett om jag ville vara aktiv eller bara koppla av. Man kan vandra i de vackra omgivningarna, cykla längs kusten, ta en ridtur, prova på padel eller tennis, och utforska vackra vikar och vattenfall genom vattensporter som kitesurfing och kajakpaddling. Oavsett intresse fanns något för alla.

Jag tog det lite lugnare, och det blev perfekt ändå! Dessutom kändes det verkligen trevligt att bo på ett lägenhetshotell och kunna laga mat när man vill!

Nerja är inte bara sol och stränder; det är en stad rik på historia och charm. Mitt favoritställe blev utan tvekan Balcón de Europa, denna vackra utsiktspunkt, översatt till ”Europas balkong” som erbjuder panoramautsikt över Medelhavet. Att vandra längs detta paradisiska ställe och stanna för att njuta av konstnärer, musiker och en fantastisk utsikt blev en daglig rutin för mig.

Nerja: Mer än bara sol och stränder

För er som ännu inte har besökt detta magiska ställe kan jag inte nog rekommendera det. Det är en plats där solen alltid skiner, människorna är vänliga och stämningen är oslagbar.

Att resa till Nerja var en fantastisk upplevelse. Från den första kontakten med resebyrån till de sista soliga dagarna på Balcón de Europa kändes allt perfekt arrangerat.

Om du drömmer om en semester i solen, full av äventyr och magiska upplevelser, och samtidigt ta det lugnt med direktflyg från Sverige till Malaga är Nerja definitivt platsen att vara på. Ett bra tips från mig om ni vill åka till Nerja är att ni kontakta bokanerja.se och låt dem göra din drömresa till verklighet! ¡Hasta luego!

Miss Lopez

Följ Miss Lopez här:

Sverige

Miss Lopez

Isabel López är en framstående spansk-svensk entreprenör med utbildning i juridik samt sociologi från Stockholms universitet och omfattande erfarenhet som expert inom influencer-marknadsföring och sociala medier i Sverige. Under de senaste åren har hon byggt en stark karriär inom digital marknadsföring. Sedan 2009 har Isabel spelat en central roll som digital skapare under varumärket @misslopez i sitt eget företag i Sverige. Under sin yrkeskarriär har hon lett, utvecklat och deltagit i många online-marknadsföringsprojekt, med särskild kompetens inom branscher som handel, mode, turism, hälsa, coaching och personlig utveckling.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev