Meny Stäng

Kändisarnas husbilar

Annons

Att Lasse Holm älskar att turnera i sin husbil har vi kunnat läsa flera gånger. Men det finns fler kändisar som trivs i husbil! Idag berättar vi om kändisarnas husbilar.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Flera svenska kändisar med husbil

Du kan läsa om Lasse Holm och hans husbilsresande i Expressen. Magdalena Graaf kom ut som husbilsägare 2007, Lasse Anrell gillar grabbigt umgänge i husbilen under slutspelen i hockey och Roger Pontare tycker om att köra sin husbuss, som är en ombyggd skolbuss. I Aftonbladet kan man läsa att Marit Paulsen föredrar husvagn, men inte vill umgås med andra människor på campingen.

”Frihet i en liten ask”

Ann Söderlund berättar i AlltOmBarn att 3-barnsfamiljen köpt en husbil och upplever det som ”frihet i en liten ask”. Enligt Expressen krävde Eva Röse, när hon spelade in ”Rallybrudar”, en lyxig husbil och fick en med rosa säng, rosa matta och rosa gardiner. Enligt SVT ryktas det att Lars von Trier är så flygrädd att han reser med en specialinredd husbil.

Amerikanska kändisar har också husbil

Och amerikanarna är förstås inte sämre! Matthew McConaughey, från ”The wedding planner”, har en Airstreem och genom Mid State RV Center säger han såhär:

There’s nothing not to like about it. The freedom of being able to pull up, stop, power up anywhere you want – beach or whatever. Set up and have your front yard different every single day.

Fast värst är nog Robert De Niro! När New York Times presenterar hans två våningar höga monster är det svårt att föreställa sig att det där verkligen är en husbil …

airstreem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev