Meny Stäng

Sol och värme i februari

Annons

Att man längtar efter sol och värme nu är inte konstigt. Men att hitta resorna som uppfyller svenskarnas krav på en vecka i solen är svårare: “Inte för lång restid, inte för dyrt och så varmt att man kan sola och bada”. Det är bara att titta på en karta så förstår man problemet. Europa är för kallt. Asien och Sydamerika ligger för långt bort. Kvar blir Nordafrika eller Mellanöstern.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nordafrika och Mellanöstern

Många muslimska länder har öppnat upp för turismen och det finns fina hotell i Egypten, Tunisien, Förenade Arabemiraten och Oman. Risken på vissa av dessa platser är att man fastnar bakom höga murar på ett All inclusive hotell och inte får se så mycket av landet. Och det är ju lite tråkigt …

Vi har varit i Egypten och blev inte särskilt förtjusta (även om där finns en del intressanta sevärdheter). Vad är ditt bästa förslag på en veckas resa under februari som uppfyller kriterierna “inte för lång restid, inte för dyrt och så varmt att man kan sola och bada” ?

Egypten
Även om vi inte var helt förtjusta i Egypten så finns där en hel del coola sevärdheter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev