Meny Stäng

Hotel President i Budapest – härligt spahotell

Annons

Nu är vi framme på Hotel President, vårt hotell i Budapest. Vi får säga att vi trivs redan efter några timmar, både i det enorma lyxiga hotellrummet och i den snöiga staden. Vi har varit ute en sväng och tagit en soppa och en öl och börjat planera inför nyårsafton.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Stort rum på hotel President

Receptionen på Hotel President i Budapest kändes fräsch och värdig ett bra hotell. Ändå blev nästan chockade när vi klev in i hotellrummet på Hotel President. Waow, vad stort! Vi har inte medvetet bokat något extra stort rum, och ändå var det enormt. Visserligen är det snedtak, så om man räknar takhöjd är det kanske inte så stort, men ändå!

I rummet finns våra sängar, en soffgrupp som liksom känns utdragen samt skrivbord och garderob. När Peter är i andra änden av rummet känns det som att jag måste ropa högt för att han ska höra vad jag säger . Vi brukar inte bo så här lyxigt och då blir det extra trevligt. Det här är värt pengarna för vi betalade som för ett litet rum på standard hotell i Sverige.

Hotel president Budapest
Vilken soffa ska man välja?

Stort badrum

Även badrummet på vårt rum på Hotel President är enormt. Här finns ett badkar, vilket är trevligt, två handfat och en … soffa! Jag tror aldrig att jag sett en soffa i ett badrum förut … Soffan har vi inte invigt, men Peter har invigt badkaret. Jag är ganska säker på att han trivs! Med en whiskey i handen och att lyxa till det i en fin våning, så känns livet på topp.

Badrum hotel president
Naturligtvis måste man inviga badkaret!

Spa med pooler

Hotel President är ett spa-hotell och på nedre botten finns flera olika pooler. Vi har varit nere och kikat idag och det ser riktigt fint ut. Vi sprang upp och bytte om och det var så bra som det ser ut och vi var nästan ensamma. Det här är riktigt snyggt gjort och det är klass på vårt spa.

Pool president
Måste provas!

Mer att se och göra i Budapest

Det finns mycket att se och göra i Budapest. Du kan testa ungersk mat och uppleva ungerska bad. Det finns gott om restauranger i Budapest och det finns också gott om caféer i Budapest. Nedan hittar du ännu fler tips, både till Ungerns huvudstad och till övriga delar av landet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev