Meny Stäng

När vi byggde lägenheten

Tack för alla fina kommentarer om vår lägenhet! Det blir vi väldigt glada för! Nu när vi pratat om allt jobb vi lagt ner kom jag att tänka på hur det såg ut från början, och under bygget.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En före detta lokal

Vi köpte en före detta lokal, som på pappret var omregistrerad till lägenhet. I verkligheten var det bara en rak korridor, några kontorsrum med glasfönster mot korridoren, en köksdel med trinettkök och en liten toalett med plastmatta. Takhöjden var extra låg eftersom det låg stora ventilationstrummor och rör inne i taket.

Vi byggde om allt

Behöver jag säga att vi byggde om precis allt? Golv, väggar, tak … Det enda som fick stå kvar var den bärande väggen. Puh, det krävdes en hel del adrenalin för att få till vår lägenhet! Och smal blev man på kuppen … Kolla gärna in bilderna på vår lägenhet när den var klar. Nu har vi fått göra om igen, eftersom det visade sig svårt att sälja den. Så nu har vi en vit lägenhet.

Riva lägenhet
Vardagsrummet medan vi rev
Badrum renovering
Jag (Helena) jobbar i badrummet
Renovera lägenhet
Köket och hallen …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev