Meny Stäng

Vi har köpt … husbåt

Vi kan knappt tro att det är sant, men det är det! Som ni vet så har vi ju sålt vår lägenhet, och de nya ägarna flyttar in den 15 augusti. Vi har alltså ägnat oss åt att leta lägenhet ett tag nu. En liten lägenhet i Solna eller Sundbyberg tänkte vi… men så blev det en husbåt! Den dök upp på Hemnet, vi åkte och tittade… och blev smått förälskade.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Affären har tagit ganska lång tid, och vi vågade inte avslöja något under tiden. Men idag har vi skrivit på pappren, och den 1 augusti får vi tillträde. En helt egen husbåt, med ett underbart läge i Pampas Marina i Solna. Vi måste fixa lite med båten, men som ni vet så är ju Peter händig. Ojoj, vi ska berätta mer sen. Just nu är vi helt stirriga…

Pampas Marina
Husbåten ligger i Pampas Marina i Solna
Husbåt Pampas Marina
Där, nästan längst ut på en av bryggorna, ligger den
Husbåten
Här är Peter när han synade båten i sömmarna under visningen för några veckor sedan
På däck
Här provsitter Peter en av stolarna på däck…

Prenumerera på vårt nyhetsbrev