Meny Stäng

Framme på Öland och Löttorps camping

Nu är vi framme på Öland och Löttorps camping! Vi tog bron över från Kalmar och rullade sedan upp till Löttorp, strax söder om Böda. Vi hade bokat plats på Löttorps camping eftersom det enligt hemsidan skulle finnas allt möjligt här: flera restauranger, pool med stor vattenrutschbana, äventyrsgolf med wildlife-tema, artister och specialbyggda terrasser som man kan docka sin husbil mot. Men verkligheten visade sig vara en annan …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Löttorps camping lovar för mycket

Löttorps camping har nya ägare och beskrivningen på hemsidan stämmer kanske överens med vad de vill åstadkomma i framtiden. Tyvärr har den inte mycket likhet med vad som finns idag. Poolen till vattenrutschbanan är en liten plastpool för små barn, äventyrsgolfen blir inte klar förrän nästa sommar och husbilsterrasserna har de inte ens börjat bygga ännu.

Tyvärr måste vi säga att vi är besvikna – det känns inte ok att marknadsföra ett utbud som finns först nästa sommar. Campingen har fyra stjärnor och de skriver att de ”jobbar för att nå upp till sin femte stjärna”. Det är mycket möjligt att de kommer dit i framtiden, men just nu känner vi oss bara lurade. Imorgon kommer vi flytta oss och leta efter ett nytt ställe.

Camping Löttorp
Den utlovade äventyrsgolfen blir säkert fin … nästa sommar
Löttorps camping
Hur kan man skriva att det finns äventyrsgolf med wildlife-tema … när det ser ut såhär?

Spelkväll på campingen

Man måste förstås göra det bästa av situationen! På kvällen lagade vi en god middag och sedan blev det spelkväll tillsammans med Peters son Billie och hans flickvän Danielle. Men roligare än så blir det nog inte på den här campingen, så vi flyttar oss!

Spel camping
Spela spel
Peter Helena

Prenumerera på vårt nyhetsbrev