Meny Stäng

Flyttstädning

Igår träffade vi paret som ska köpa vår lägenhet i lägenheten för att fråga om de ville ha saker som vi var beredda att lämna. Det antika matbordet har vi lovat dem sedan tidigare, men nu ville vi fråga om en del mindre grejor: skohyllor, lampor, speglar, gardiner, en gästsäng … Det är ett ungt par som bor i en liten etta nu, så de var väldigt glada både för flytten och alla grejor vi lämnade.

”Flytt-kit”

Det känns jätteroligt att det flyttar in ett par som är så entusiastiska, och som uppskattar stuckaturerna och belysningen. Dessutom hade de med sig en liten present till oss i form av ett litet ”flytt-kit” med tandborstar, plåster, bubbel och choklad (som tog slut innan jag hann ta bilden …). Så himla gulligt!

Firma som flyttstädar

Idag kommer firman som ska flyttstäda. Sååå himla skönt att få hjälp med flyttstädning, och slippa göra det tunga jobbet själva. Nu återstår bara att se om de blir galna när de ser att vi lämnat matbord (med stolarna uppe på) och gardiner. De poängterade innan att lägenheten måste vara ”helt tömd” …

Flyttkit
”Flytt-kit” – utan den uppätna chokladen…

Läs mer: Mindre prylar ger mer frihet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev