Meny Stäng

Garderobsbygge pågår

Annons

Vad gör vi såhär en solig lördag? Jo, vi bygger garderob. Som ni kanske minns så har vi en “crawl-in-closet” i husbåten, det vill säga en stor garderob där man inte kan stå rak. Liiite jobbigt för ryggen är det ju att jämt stå krokig när man ska välja kläder och klä på sig.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Walk-in-closet

Vi kommer att bygga en walk-in-closet i rummet utanför, där vi kommer att ha våra vanliga kläder. Det blir en stång för galgar och en vägg med lådor. Vi har helt enkelt köpt skivor i ek och stora korgar från Jysk. Sedan ska vi montera in två garderober också.

Garderobsbygge
Korgar från Jysk

“Crawl-in-closet”

I crawl-in-closeten, det vill säga vårt pannrum, kommer vi förvara sånt som man inte ska åt lika ofta: ryggsäckar, skidkläder, extra täcken … ja, ni fattar. Vi jobbar och jobbar. Och så dricker vi lite vin, och så lyssnar vi på Ulf Lundell och låter havsluften strömma in genom de öppna fönstren. Och då känner vi hur fantastiskt det här är!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev