Meny Stäng

Nya möbler i husbåten

Annons

Igår skaffade vi lite nya möbler till husbåten: en soffgrupp i konstrotting. Vi har ju tänkt ha vardagsrum högst upp i båten, och då kan det vara bra med lite möbler … Just nu är rummet ganska litet, men när vi bygger om är det just det här rummet som kommer att bli större.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En hel del arbete

Eftersom såna här möbler mest säljs som utemöbler så var det bra pris såhär i slutet av sommaren. Dessutom såldes den nedmonterad, vilket jag tyckte verkade smidigt eftersom den skulle in genom trånga små dörröppningar. Ja, det v e r k a d e smidigt. Jag lovar att vi svor när vi i flera timmar försökte skruva ihop eländet. De kinesiska tillverkarna hade fått höra en del ovett om de varit här. Men nu är soffan på plats!

Nya soffgruppen i husbåten! Liiite trångt är det, men det här rummet kommer bli större när vi bygger om...
Nya soffgruppen i husbåten! Liiite trångt är det, men det här rummet kommer bli större när vi bygger om …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev