Meny Stäng

Inflyttade på husbåten – Livet kan inte bli bättre

Annons

Mycket bättre än så här kan det ju inte bli! Vi packar upp en kartong då och då. Men mestadels sitter vi på däck, njuter av solen och lyssnar på reggae. Såna här fantastiska dagar vill man ju inte missa. Hoppas att du också fått möjlighet att njuta av sommarvärmen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Inflyttning på husbåten

Igår genomförde vi köpet av husbåten hos mäklaren och fick nycklarna. Sedan gick flyttlasset! Vi hade inte så mycket att flytta, bara kartonger och några lampor. Men vår husbåt ligger allra längst ut på bryggan, så det var ändå en hel del jobb med att köra ut alla kartongerna på en liten vagn.

Arbetet blev också lite krångligare eftersom det kom några skurar med häftigt regn. Som tur var fick vi hjälp av Robin och Alexandra. Och nu är vi äntligen här, och solen skiner!

Arbete och firande

Först bar vi tungt och kånkade, och sedan var vi självklart tvungna att fira! Tidigt på kvällen blev det rostbiff och potatissallad på däck. Senare blev det kräftor vid vårt nya köksbord. Det gungar mjukt och vi känner oss redan hemma i vårt nya boende!

Vår första morgon på husbåten

I morse vaknade vi till fantastiskt väder! Solen glittrar i vattnet och båten gungar mjukt i sina förtöjningar. Vi ligger precis vid inloppet så vi kan roa oss med att titta på alla båtar som åker in och ut. Fem små abborrar såg jag också i morse när jag öppnade ytterdörren.

Vi har egentligen fullt upp med att packa upp, men vi stressar inte utan passar på att njuta av vårt nya boende. Alldeles nyss tog vi vårt första dopp från båten. Peter hoppade rakt ut från båten, och jag använde vår lilla badstege.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev