Meny Stäng

Livet kan inte bli bättre

Mycket bättre än såhär kan det ju inte bli! Vi packar upp en kartong då och då. Men mestadels sitter vi på däck, njuter av solen och lyssnar på reggae. Såna här fantastiska dagar vill man ju inte missa. Hoppas att du också fått möjlighet att njuta av sommarvärmen!

Arbete och firande

Först bar vi tungt och kånkade, och sedan var vi självklart tvungna att fira! Tidigt på kvällen blev det rostbiff och potatissallad på däck. Senare blev det kräftor vid vårt nya köksbord. Det gungar mjukt och vi känner oss redan hemma i vårt nya boende!

Vår första morgon på husbåten

I morse vaknade vi till fantastiskt väder! Solen glittrar i vattnet och båten gungar mjukt i sina förtöjningar. Vi ligger precis vid inloppet så vi kan roa oss med att titta på alla båtar som åker in och ut. Fem små abborrar såg jag också i morse när jag öppnade ytterdörren.

Vi har egentligen fullt upp med att packa upp, men vi stressar inte utan passar på att njuta av vårt nya boende. Alldeles nyss tog vi vårt första dopp från båten. Peter hoppade rakt ut från båten, och jag använde vår lilla badstege.

Läs mer: Inflyttade på båten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev