Meny Stäng

Kvinnor vill resa mer

Annons

I Västerbottens-Kuriren kan man läsa att 55 procent av de svenska kvinnorna drömmer om att resa mer på sin fritid än vad de gör idag. Allra mest intresserade av att resa är kvinnor i Stockholm. Kvinnor utan barn vill resa mer än de som har barn.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Singlar är mest ressugna

Singlar är dessutom mer ressugna än de som lever i parrelationer. Undersökningen är gjord bland kvinnor i åldern 25-45 år i hela landet, på uppdrag av Viking Line.

Andra vanor på semestern

Enligt en artikel i Göteborgsposten ändrar 84 procent av svenskarna sina livsstilsvanor på semestern. Vi spenderar mer, dricker mer och lämnar de nyttiga matvanorna hemma. Inte så konstigt kanske att man längtar bort till det där lyxiga semesterlivet ibland då? Fast om man reser oftare kanske man å andra sidan måste skärpa till de där vanorna … haha.

Opatija

Prenumerera på vårt nyhetsbrev