Meny Stäng

Kvinnor vill resa mer

I Västerbottens-Kuriren kan man läsa att 55 procent av de svenska kvinnorna drömmer om att resa mer på sin fritid än vad de gör idag. Allra mest intresserade av att resa är kvinnor i Stockholm. Kvinnor utan barn vill resa mer än de som har barn.

Singlar är mest ressugna

Singlar är dessutom mer ressugna än de som lever i parrelationer. Undersökningen är gjord bland kvinnor i åldern 25-45 år i hela landet, på uppdrag av Viking Line. Läs hela artikeln i Västerbottens-Kuriren.

Andra vanor på semestern

Enligt en artikel i Göteborgsposten ändrar 84 procent av svenskarna sina livsstilsvanor på semestern. Vi spenderar mer, dricker mer och lämnar de nyttiga matvanorna hemma. Inte så konstigt kanske att man längtar bort till det där lyxiga semesterlivet ibland då? Fast om man reser oftare kanske man å andra sidan måste skärpa till de där vanorna … haha.

Opatija

Läs mer: Kvinnorna planerar semestern

Prenumerera på vårt nyhetsbrev