Meny Stäng

Vattenläcka i båten

Annons

Just när man börjar slappna av kommer det ett bakslag … När Peter gick in i pannrummet idag upptäckte han att det rann vatten längs väggen. Panik! Han letade längs alla rör och slet ner taket. Inga rör var trasiga. Istället verkar det som att stora mängder regnvatten läckt in via köksfönstret och runnit ner i väggarna. Inte bra!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Lite bakslag

Vi försöker torka upp så gott det går, och tillfälligt täta runt fönstren. Senare måste vi byta panelen och isoleringen. Att byta fönster ingår i planeringen hur som helst. Lite nedslående förstås, men tur att det hände när Peter var hemma!

Vattenläcka
Vårt pannrum just nu… Taket är öppnat liksom luckan till skrovet, medan avfuktaren går för fullt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev