Meny Stäng

Värmegolv, parkett och kamin

Annons

I helgen var äldste sonen Robin här och hjälpte Peter att lägga värmegolv och parkett. Sedan kom Peters bror Dennis och hjälpte till med kaminen och skorstenen. Förre ägaren köpte kaminen, men vi har fått införskaffa skorstenen, och det är förstås en hel del regler att hålla sig till när den ska in när det gäller avstånd, material i väggar och så vidare.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att lägga värmegolv

På den översta bilden ser du hur Robin och Peter lägger värmegolv: rör som läggs ner i färdiga spår i frigolit. Parketten kan ni knappt se eftersom den är täckt med skyddande papp, men den är mörkt brun (valnöt). Så visst går det framåt här! Även om vi vaknar varje morgon och har ont överallt …

Nu ligger den nya parketten (under täckpappen) och kaminen står på plats
Nu ligger den nya parketten (under täckpappen) och kaminen står på plats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev