Meny Stäng

The best of Armin Only i Amsterdam arena

I fredags kväll var det till slut dags för The best of Armin Only i Amsterdam arena, alltså den stora jubileumskonserten med den världsberömde DJ:n Armin van Buuren. Vi laddade med champagnefrukost i huset vi hyrt och sedan tog vi tåget in till centrala Amsterdam för att ladda för kvällen …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi laddar i vitt

Vi startade fredagsmorgonen med en helt grym champagnefrukost med extra allt, inklusive pannkakor, bacon och diverse holländska specialiteter (berättar mer senare). Sedan dressade vi om till vitt!

Det fanns ingen dresscode på konserten utan att klä oss i vitt var helt vår egen idé. Det visade sig dock vara ett smart drag! För det första tror jag att vi blev extra taggade, och för det andra var det lättare att inte tappa bort varandra bland de 40 000 besökarna på konserten …!

Amsterdam fest
Vitklädda och taggade “hemma” i trädgården
In Amsterdam
På plats i Amsterdam och redo för  några barbesök innan konserten
Festhelg Amsterdam
Vi laddar med öl (och en rejäl middag) på en uteservering

Armin Only i Amsterdam Arena

Till slut var det dags! Amsterdam arena är pampig och när 40 000 förväntansfulla människor samtidigt strömmade in blev det förstås genast feststämning. Armin spelade låtar från sina 20 år som världskänd DJ, och många av de artister som sjungit på hans låtar fanns med i arenan och uppträdde live.

Dessutom bjöds vi på en riktigt show med dansare, trumslagare, trumpetblåsare, akrobater, laser, eldar och en enorm duk med bilder som tog med besökarna till allt från storstäder till yttre rymden.

Armin van Buuren
Armin van Buuren på scen i Amsterdam arena
Amsterdam Arena
En av artisterna hissas långsamt uppåt – runtom hänger trumpetblåsarna
Armin Amsterdam
Akrobaterna hänger i linor, som fallskärmshoppare, framför den enorma duken

En riktigt bra kväll

Vi hade VIP-biljetter, vilket var lite skönt eftersom man då har tillgång till egna områden med toaletter och barer, där det inte är så mycket kö. Besökarna kom från 97 (!) olika länder och vi uppskattar att de flesta var mellan ca 20 och 60 år, med tyngdpunkt på 30-40 år. Lite intressant eftersom ett liknande event med trancemusik i Sverige nog skulle dra en betydligt yngre publik, eller vad tror du? En riktigt bra kväll och en cool konsert i Amsterdam arena!

Amsterdam Armin Only
Feststämning på Amsterdam Arena
Armin Only Amsterdam arena
De manliga dansarna på scen …

Här kan du se ett Nikon KeyMission 360-foto. Dra musen och se runt hela Amsterdam Arena eller snurra runt med din smartphone.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev